Gender

Male


Location

Hoorn


Birthday:

November 21


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

  1. Met m'n ZIJN. Ik heb de gave om iemand in te voelen. Voel waar de ander in zijn of haar proces zit. Kan dat met een begrijpende taal helder voor je maken. Door ondersteuning welke wij ontvangen worden er zaken geheeld of de weg gewezen tot zelf verwezenlijking.


Wat is je website?

https://www.levenopaarde.nl


extra website

https://www.topgrip.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

  1. Is het (hoger) weten. Maar Aarden is voor mij veel belangrijker. Het gebeurt allemaal in het moment NU. In dit leven en in jouw goddelijk Lichaam. Het gaat erom dat je je hele ziel en zaligheid in je lichaam trekt, dit ervaart met alles erop en eraan zodat je gaat stralen wie JIJ bent, op Moeder Aarde.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het is er altijd geweest. Alleen heb ik als kind eens besloten dat "HET" er niet mag zijn. Door later vast te lopen en op zoek te gaan wordt je bewust. Met dit bewustzijn kun je de levenscirkel doorbreken en kun je uiteindelijk werkelijk "ZIJN".


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mensen laten Aarden. In contact brengen met zichzelf in dit aardse lichaam. Alles tussen gedachten, gevoel, intuïtie, emoties en wie je werkelijk bent.


Mijn advies/quote aan anderen:

Spring, leef, doe maar vooral Luister naar jezelf, En leef jouw leven.


Paul (us) C.M. Heemskerk updated their profile
Jul 4, 2022
Paul (us) C.M. Heemskerk left a comment for Samantha
"Bijzonder om een uitnodiging te ontvangen van je.
Heb een slecht geheugen wat namen betreft maar gezichten en ontmoetingen blijven mij bij. Zou het fijn vinden een foto van jou te ontvangen, kan ik intunen op jou, cq ons.
 
Warme groet Paul"
Feb 17, 2012
Paul (us) C.M. Heemskerk left a comment for Margriet Verhulst
"Hallo Margriet.
Mooi hoe je je eigen inzicht wil vergroten. 
Ben benieuwd wat het ons brengt en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zou het fijn vinden een persoonlijk berichtje van je te ontvangen.
Warme groet Paul"
Apr 21, 2011