Gender

Male


Location

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland


Birthday:

December 21


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Sjamanistische leraar met kwaliteit om informatie uit andere realiteiten te halen. Naast het vermogen ruimte te reinigen op energetische wijzen!


Wat is je website?

https://www.sjamaan.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een ingebakken vraag die me al van jongs af bezig houd op vele verschillende vlakken. een gevoelig vreemd kind dat zijn eigen pad volgd en iedereen steeds doet glimlachen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Daan van Kampenhout is voor mij heel belangrijk geweest. Toen ik bij hem in training kwam (eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid) vielen veel kwartjes. Begreep opeens meer van mijn eigen krachten en mogelijkheden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Eigenlijk alles. Ik werk met mensen dus blijf geduldig proberen mensen in contact te brengen met Spirit, hun eigen Spirit maar ook met de Spirits om hen heen. Ik doe dat op heel veel verschillende manieren. o.a. door ze te wijzen op ervaringen die ze hebben in een ander licht, hun groei benoemen.. etc..


Mijn advies/quote aan anderen:

Leer Spirit kennen vandaag nog!


Peter de Haan left a comment for Willeke Hendrikx
"Willeke,

Wat grappig dat je juist Nu een lijntje uitgooid..
ziel en spirit zijn vanuit mijn sjamanistische visie op de wereld natuurlijk twee pijlers. Gaf me net op voor het onderstaande.. luisteren naar je ziel door te schrijven, tekenen..…"
May 31, 2010
Peter de Haan left a comment for Peter de Haan
"Oeps... nee helaas. geen van de zaken die je noemt roepen een herinnering bij me op.. jammer. Vond het wel leuk aan gesproken te worden. ben al een half jaar online en heb niet eerder een reactie gehad.. ga je goed! Peterx"
Feb 9, 2010