Gender

Female


Location

's-Hertogenbosch


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met mijn creatieve talent wil ik anderen van dienst zijn.Het schilderen van bezielde; geïnspireerde kunst. Mijn werk straalt rust en vreugde uit, waardoor deze sfeer in de ruimte terecht komt waar de schilderijen hangen.Als wij als mens meer in rust en vanuit bezieling en passie kunnen werken, komt er meer vreugde in ons naar boven. Kunnen we beter communiceren met onszelf en de omgeving. Spreken wij vanzelf onze aanwezige potentie aan. In samenwerking met prof. dr. Paul de Blot, hoogleraar spiritualiteit business university Neyenrode wordt mijn werk via het tijdschrift business spiritualiteit magazine Neyenrode van september a.s. gepromoot voor bedrijven. Voor informatie bent u van harte welkom


Wat is je website?

https://www.healingart.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij is spiritualiteit een innerlijk weten, dat wij allemaal een deel zijn van het grote geheel. Dat ik altijd onder welke omstandigheden dan ook naar binnen kan keren. Mij innerlijke stem, mijn intuítie kan volgen. Wanneer wij als mens ons openstellen voor innerlijke groeiprocessen, wij meer bevrijd raken en dat deze energie in het he;le universum doorwerkt. Zo komt de stille vreugde van mijn ziel naar buiten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid, doordat ik 23 jaar een praktijk heb gehad voor yoga en meditatie. Door de reizen die ik naar binnen maakte tijdens meditatie heb ik veel inzichten gekregen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit is voor mij een staat van zijn.Waardoor ik steeds meer leer trouw te zijn aan mezelf. Waardoor ik meer in waarheid, vreugde en oprechtheid kan leven.


Mijn advies/quote aan anderen:

Zo veel mogelijk genietend aanwezig zijn bij alles wat je doet.


Willeke Hendrikx left a comment for Peter de Haan
"Dag Peter, Zomaar een reactie.
Je foto en verhaal spreken me erg aan. Leuk om je wat beter te leren kennen of gedachten uit te wisselen.via de mail.
Het ga je goed willeke hendrikx"
May 31, 2010
Willeke Hendrikx commented on Theo Buijsrogge's video
"Ja ik heb het programma gezien, Wat een fantastisch voorbeeld, dat we zo maar tussenoor onszelf steeds in bv 3 minuten weer terug brengen in onze essentie. Wat zijn we aan het doen momenteel??
Wat een rust geeft dat in de geest. warme hartegroet,…"
Jun 7, 2009
Willeke Hendrikx left a comment for Peter Geraedts
"Dag Peter,
Pas nu lees ik je berichtje. Ik kan niet zo goed overweg met de computer. Wat ben je nu mee bezig. Je was altijd al een inspirerend persoon. Lightbody..
Ik heb enorm veel geïnspireerde kunst gemaakt. Ben een jaar lang met prof.dr.Paul de…"
Jun 1, 2009
Willeke Hendrikx left a comment for Bert-Jan van der Mieden
"Ha die Bert Jan,
Wat een late reactie van mij. Ik weet niet zo goed hoe ik dit alles op de computer moet doen vandaar.
Je werk spreekt me zeer aan. Het voelt voor mij fijn om zo maar eens een afspraak met je te maken. Ik weet niet waar je woont en…"
Jun 1, 2009
Willeke Hendrikx commented on Theo Buijsrogge's blog post Ervaringen met Servant Leadership Conferentie 2008
"Dank je wel Theo, dat je de gelegenheid via deze site hebt geschapen, om ons allemaal in liefde en bezieling met elkaar in contact te brengen. Waardoor we ons allemaal verrijken.en dat via ons werk weer doorgeven."
Jul 17, 2008