Gender

Male


Location

Amsterdam


Birthday:

July 7


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Coaching&Counseling Authentiek Leiderschap Training voor persoonlijke ontwikkeling in de natuur Natuur ervaringen/trainingen Reintegratie


Wat is je website?

https://www.naturequest.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Dat ik steeds weer ervaar hoe bijzonder het is dat ik het leven mag meemaken. Dat ik, als onderdeel van het grotere geheel, mijn bijdrage kan leveren vanuit mijn innerlijke kracht.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door te reizen kom ik los van de verwachting en verplichting die de maatschappij aan mij vraagt. Als twintiger heb ik mijn voldoening geprobeerd te halen uit evenementen organiseren. Al gauw kwam ik tot de conclusie dat ik dit niet ging vinden in het organiseren van 1 leuke dag uit iemands hele even. Met de gedachte om iets te organiseren waar mensen hun hele leven wat aan hebben werd mijn interesse gewekt in counseling. Nu combineer ik mijn passie reizen, met mijn natuurlijke talent voor counseling met mijn kennis van evenementenorganisatie.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik creeer in de omgeving waar ik werk ruimte voor verbinding en kwetsbaarheid. Mensen om mij heen mogen fouten maken en vast lopen in de arbeid. Ik streef naar openheid en laat collega's zien en ervaren dat je geen fouten kunt maken, want altijd is er een leermoment en daarmee een groeimoment. Door te luisteren, aanwezig te zijn en mezelf transparant op te stellen, verbind ik me met de mensen om mij heen. Ik ervaar hierbij rust en ik zie dat ik hiermee collega's om mij heen inspireer om hetzelfde te doen.


Mijn advies/quote aan anderen:

door kwetsbaar te kunnen zijn toon je authentieke kracht


Rijk Smitskamp left a comment for Teun Melis
"fijne wereldreiziger!!! hoe gaat het op je reis?"
Dec 1, 2010