Gender

Male


Location

Gelderland


Birthday:

June 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Half Brabander, half Gelders, heel mens. Zakenman, lezer, schrijver, prater, inspirator, gevoelsmens maar vooral ook luisteraar. Analytisch, leergierig, zuiver en betrouwbaar tot op het bot, loyaal, groot gevoel voor verantwoordelijkheid, sterk maatschappelijk betrokken, creatief, veerkrachtig, bewustmaker. Een greep uit wat kenmerkend is voor mijn voelen, denken en handelen. Ik beschouw mijzelf niet als ondernemer maar als bovengever.


Wat is je website?

https://www.heelbewust.com


extra website

https://www.mensenspirit.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Verrijking van mijn levenspad en dat van de mensen om mij heen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Voor het eerst enigszins ervan bewust geworden rondom het overlijden van mijn zoontje Olaf lang geleden. Echt wakker geworden tijdens ziektebed van mijn vader. Onderweg heb ik het een en ander aan bijzonderheden mogen meemaken.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik lever steeds meer natuurgeneeskundig gerelateerde oplossingen waarbij spirtualiteit in meer of mindere mate een rol speelt. Wat ik ervan weet en begrijp probeer ik door te geven aan hen die er wellicht wat moois mee kunnen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Alleen ga je sneller. Samen kom je verder!


Rob Greuter posted a blog post
Argus hieren daarmorgen ookbeslist en tochde wereld schreeuwtniemand hoortziet en voelteen rapport explosieverdan mensenlevens opgeblazen tot stof
Jan 12, 2010