Gender

Female


Location

Leersum


Birthday:

December 19


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

ik ben werkzaam als energetisch therapeut en ik geef energetische heelkunde aan volwassenen, kinderen en dieren. Door middel van coaching en healing help ik en ondersteun ik volwassenen , kinderen en dieren (en eigenaars) die een specifieke hulpvraag hebben. Kinderen en dieren hebben ook zeer veel baat bij deze methode omdat ze heel open en ontvankelijk hiervoor zijn. Ik maak gebruik van coachingtechnieken vanuit Energy Coaching en NLP.


Wat is je website?

http://praktijkbalanseninzicht.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij bewustwording van de lessen in het leven en persoonlijke groei die daaraan gekoppeld is. En daarbij niet te vergeten om te genieten van het leven! En daarnaast betekent het voor mij respect en liefde voor al wat leeft.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als kind had ik bepaalde spirituele ervaringen en ik ben toen als volwassene mij meer erin gaan verdiepen. Daarnaast door mijn eigen levenservaringen en door kennis te vergaren door boeken te lezen en opleidingen te volgen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik geef energetische heelkunde en coaching, waarbij tijdens de sessie handvatten worden aangereikt, vanuit je eigen kracht. Vaak wordt ook duidelijk wat de oorzaak is van een blokkade in je energiesysteem; je krijgt informatie en inzicht over situaties en levensprocessen, die anders niet zo snel voorhanden zijn. Zo kun je veranderingen in je eigen gedrag en zienswijze aanbrengen, die onderliggende emoties verder opruimen. Om naar de emoties te kijken, kun je eerlijk, liefdevol en vanuit vertrouwen bij jezelf naar binnen kijken. Niets te onderdrukken, maar het te laten zijn, verwelkomen, aanvaarden en uiteindelijk loslaten.Op deze manier worden ze geheeld.


Mijn advies/quote aan anderen:

Gun jezelf groei, je bent het waard


Saskia Tiemens posted discussions
Feb 14, 2016

Groepen