Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Inspirerend zijn om je leven zo vorm te geven zoals jij het hebben wilt. Van problemen uitdagingen maken en zo de energie in je lijf ervaren om de uitdagingen aan te gaan. Je leven gaan leven vanuit mogelijkheden ipv beperkingen. Ik geef ondersteuning door met je mee te kijken naar de mogelijkheden. Mijn slogan is Van problemen door beperkingen naar uitdagingen door mogelijkheden. Mijn warmte, betrokkenheid en ontspanning staan tot je beschikking.


Wat is je website?

http://www.beweegenergie.nl


extra website

http://nl.linkedin.com/pub/suzanne-doorn-van/3/42a/5b


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Weten dat wat je doet en zegt invloed heeft op anderen. Door zelf de verandering te zijn die je in de wereld wilt zien anderen inspireren om wat zij graag in hun wereld zien neer te zetten. Iedere stap is er een. Zo werken we samen aan een wereld waar het nog beter vertoeven is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanuit een burnout in aanraking gekomen met Emotioneel Lichaamswerk. Sinds 2010 gediplomeerd trainer lichaamswerk. Dit is een training in de avonduren waarbij mensen uitgenodigd worden meer te bewegen, meer stil te staan bij wat er is, actiepunten te maken en te realiseren waardoor levenslust en energie toenemen. Check de site voor meer informatie. Daarnaast is de zin Wees de verandering die je zelf in de werleld wilt zien van Gandhi. Een man die 60 jaar na zijn dood nog steeds generaties inspireert in geweldloos verzet.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het motiveren van collega's aan de hand van mogelijkheden en het te woord staan van klanten en ieder zien in zijn potentie zijn dingen uit mijn studie die doorsijpelen in mijn werk.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees de verandering in de wereld die je zelf wilt zien. (Gandhi)


Suzanne van Doorn replied to Wonieka A. Meuter's discussion Helpen? in Geweldloze Communicatie
"Wat mij de afgelopen jaren duidelijk geworden is dat het mij een fijn gevoel gaf om een ander te helpen. Daarbij was soms duidelijk re zien dat ik geen oog voor de ander had en alleen mijn eigen behoefte aan het vervullen was. Tegenwoordig vind ik…"
Oct 23, 2009
Suzanne van Doorn posted a blog post
Van waaruit doe ik dit?Ik zag mij lange tijd hard werken goede resultaten halen en nog niet gelukkiger worden.Voor mij is de dingen goed willen doen een manier geweest om in beweging te blijven. Aan de resultaten ontleende ik mijn "eigen"waarde.…
Apr 30, 2009
Suzanne van Doorn left a comment for Bert-Jan van der Mieden
"Beste Bert-Jan,

Ik heb nog geen weblog. Ik ben bezig met een loopbaanverandering en doe niet meer alles tegelijk. Ik ben trainer Kwikando en geef mijzelf een jaar verdiping voordat ik als tainer voor een groep ga staan. Mijn visie is dat iedereen…"
Aug 3, 2008

Groepen