Gender

Female


Location

Amersfoort


Birthday:

September 7


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Porfessionele astrologie is als gereedschap een fijne methode om snel iemands hier-en-nu te zien. Via AstroParty helpen porfessionele astrologen mensen hun horoscoop te begrijpen. Daarnaast heb ik talent op gebeid van NLP, EMDR en Hartcoherentie, maar vooral het leven zelf dat zulke mooie lessen geeft en zorgt er voor dat je kosmisch gecertificeerd wordt. De praktijk is het voornaamste.


Wat is je website?

http://www.noordknoop.nl


extra website

http://www.astroparty.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het gevoel te behoren tot een groter geheel en dat het levensplan je leidraad is. De uitdaging is deze te gaan zien, te herkennen en te erkennen. Soms nederig, soms voor jezelf opkomen, maar altijd vanuit het hart.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vooral de lessen van het leve, mijn kinderloosheid, mijn vele talenten die ik hierdoor kon gaan ontwikkelen en vooral ook de astrologie. Zien dat je zaken meekrijgt om je levensweg te bewandelen en dat een leven altijd weer met golven zich aandient. De diepe dalen hebben net zo veel te zeggen als de grote hoogten.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als astrologen en coach vind ik verbinding met mensen en in die verbinding ontstaan dingen waardoor iemand weer een stapje verder komt in het leven om het daarna weer zelf te kunnen oppakken. Vooral passie en de weg van het hart zijn de wegwijzers. Die zoek ik bij de ander en bij mezelf. Het si altijd een wisselwerking.


Mijn advies/quote aan anderen:

Luister naar je hart en breng het in praktijk met je hoofd.


Tineke Boogaarts left a comment for Liesbeth Bakker
"Leuk dat je me hebt toegevoegd aan je contacten, ik ben hier pas kort en je bent de eerste. Als je iets wilt weten op astrologisch gebied ben je welkom. meer weten? www.noordknoop.nl
groetjes,
Tineke"
Feb 16, 2011
Tineke Boogaarts left a comment on Coaches
"Ik ben nieuw op deze site en ga zien wat het brengt. Volg je hart en doe het op een plezieige manier. Ik wil graag de professionele astrologie breder maken en laagdrempelig. Heb je iets te veiren in een teaum of in je vriendenkring denk eens aan…"
Feb 11, 2011

Groepen