Gender

Male


Location

Rotterdam


Birthday:

January 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

- Expertise op het gebied van beleggingen. Ik ben gespecialiseerd in de inhoudelijkheid van beleggingen, maar mijn doel is als ondernemer voornamelijk mensen als onafhankelijk vermogensbegeleider objectief bij te staan. - Bewustwording van de rol die geld in een spiritueel leven heeft - Coaching en begeleiding op bovenstaande gebieden


Wat is je website?

http://www.weijgerbergen.com


extra website

http://www.tjerkdijksterhuis.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Wij zijn hier om onze talenten te bundelen. Wanneer iedereen zijn eigen talent heeft ontdekt en deze ten uitvoer mag en kan brengen dan ben je spiritueel bewust bezig.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid naarmate ik mijn eigen 'versnipperde' cv begon te zien als een winst in plaats van een last. Alles wat ik onderweg aan kennis, ervaring en specialisatie heeft geleidt tot waar ik nu sta. En dat is een zeer goede plek om te staan.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik begeleid mensen met mijn objectieve kijk op zaken. Ik heb het talent mijn intuitie goed te kunnen combineren met mijn specialiteiten. Mijn werk heeft betrekking op geld. Geld staat niet altijd goed in de spirituele kijker. Mijn doel is vermogende mensen te laten zien hoe geld je op meerdere manieren kan verrijken. Zowel fysiek (materieel) maar voornamelijk daarbij ook mentaal, emotioneel en spiritueel.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vertrouw op je eigen talent en beleef er plezier aan dit te delen met de wereld!


Tjerk Dijksterhuis left a comment for Vanessa Dijksterhuis
"Hai!

Ja gezellig! Zullen wij naar jullie toe komen in Harmelen (adres please ;) ) Wanneer komt het uit? Met of zonder kiddies? Wij hebben er inmiddels 2 met 1 op komst. Ben benieuwd hoe het met jou en Nadine gaat (en Gijs natuurlijk).

Laten we…"
Feb 5, 2010