Gender

Female


Location

Haarlem


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

visionair kunstenaar transformatie trainer, coach en mentor energie healer teacher Art of Feminine Presence docent energetisch therapeut bij Sonnevelt Opleidingen inspirator voor het co-creëren van de Nieuwe Aarde auteur van boeken over levensenergie


Wat is je website?

http://wilkazelders.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven en creëren met Hart en Ziel, in verbinding met anderen, met de planeet, de kosmos en het grotere geheel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik ben vanaf mijn vroegste jeugd spiritueel bewust geweest, maar ontdekte ook dat ik het beter kon verbergen. Door het lezen van het boek 'Seth Speaks' van Jane Roberts werden al mijn gevoelens en gedachtes bevestigd en startte mijn avontuur om steeds meer gelijkgestemden te vinden. Mijn eerste cursus healing & meditatie volgde ik bij Sita Cornelissen in de Kosmos in Amsterdam. Daarna volgden vele andere training in energetisch healingwerk. Dankzij mijn grafische ervaringen op de computer leerde ik om eindelijke mijn inzichten in de blauwdrukken van de schepping vorm te geven in visionaire kunstwerken. Mijn grootste uitdaging is geweest om mijn menselijkheid te accepteren en dat lukte pas nadat ik zelf teacher ben geworden in de Art of Feminine Presence. Nu beleef ik steeds meer plezier in het belichamen van mijn door God gegeven mogelijkheden en doe ik niets liever dan anderen hier ook toe inspireren.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Vanuit mijn spirituele verbinding inspireer ik mensen om hun eigen perspectief steeds verder te vergroten tot een universeel bewustzijn. Ik help ze hun levensenergie te ervaren en te zien hoe energie alles verbindt. Ik nodig mijzelf en anderen steeds opnieuw uit te vertrouwen op deze alles verbindende levensenergie die altijd zoekt naar coherentie en harmonie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Laat de energie het werk doen.


Wilka Zelders might be going to SON Netwerkbijeenkomst: In gesprek met je Ogen
May 19
Wilka Zelders left a comment for Rudy Brouwer
"Hai Rudy, dank je voor de connectie en ik ben heel benieuwd. Het is voor mij de eerste keer dat ik naar een bijeenkomst van het spiritueel ondernemersnetwerk ga. Tot dan."
Jan 23, 2019