Gender

Female


Location

Gelderland


Birthday:

April 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Tekstwerk, training & magie. Bij nieuwsbrieven en webteksten help ik je graag verleidelijk tekstwerk te maken. Om de bijzondere kwaliteiten van je medewerkers in te zetten en verder te ontwikkelen, bied ik je trainingen die gebaseerd zijn op mijn jarenlange ervaring als psychosociaal therapeute, vml. hoofdredacteur en workshopbegeleidster. Ik maak daarbij graag gebruik van bijzondere, meestal zelf ontwikkelde technieken uit heel diverse spirituele stromingen die ik goed heb leren kennen bij mijn journalistieke specialisatie. Rituelen, een workshop Damestasjeslezen, Tarot Systeem Opstellingen of verfrissende schrijfworkshops: ik doe het graag en jij hebt er wat aan.


Wat is je website?

http://www.yoeke.com


extra website

http://www.wittekopjes.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Wat betekenen mijn andere zintuigen voor me? Bij volledig leven hoort het waarnemen van de wereld waar ik met liefde deel van uitmaak - zichtbaar, ruikbaar, voelbaar, merkbaar, hoorbaar en alles wat daar niet onder valt.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Tijdens het geven van een interview aan Happinez merkte ik dat het onlogisch voor me klonk om een onderscheid te maken tussen 'spiritueel' en eh... tja... Wat is eigenlijk het tegendeel van spiritueel?


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles. En jij?


Mijn advies/quote aan anderen:

De voordeur zit voor iedereen ergens anders.


Yoeke Nagel published events
Apr 29
Yoeke Nagel commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk
"Fijn, heb me zojuist ingeschreven. Ook mij spreekt het onderwerp aan: ik begeleid ondernemers bij het zelf schrijven van hun webteksten en folder. Daarbij wordt vaak de vraag 'wie ben ik en wat kom ik hier doen' overgeslagen. Da's jammer, want als…"
Mar 13, 2012
Yoeke Nagel left a comment for Liesbeth Bakker
"Ha Liesbeth,
Goed je hier te zien. Ben je aankomende zaterdag toevallig ook in Rotterdam voor het Magisch Festival?
Hartelijks
Yoeke
www.yoeke.com"
Feb 16, 2011