Gender

Female


Location

gelderland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben psycholoog, trainer, coach, acteur, auteur en sjamaan. Mijn bestemming is leraar levensgenieten. Ik kan je op de verschillende niveaus van dienst zijn. Mijn werkervaring strekt zich uit over 30 jaar op vele terreinen en werksoorten. Kijk op mijn site voor info. Mijn credo is: GENIET VAN HET LEVEN !


Wat is je website?

https://www.marjolijnvanburik.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij mijn bestemming van leraar levensgenieten leven. Dat geldt voor werk en voor privé. En vooral in het leven van alle dag. Ik ben sjamaan en leef en werk vanuit dit kader. Wat ik vergaard heb, wil ik graag delen en uitdelen met en aan anderen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Al langer voelde ik me aangetrokken tot spiritualiteit. Zo beoefen ik al 25 jaar chakrawerk. 11 Jaar geleden heb ik echt gekozen voor innerlijk sjamanisme. Heb de School voor Innerlijk Sjamanisme gevolgd bij Andromeda te Nijmegen. Ria Font Freide is de oprichter van de school en is mijn spiritueel leraar.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk vanuit deze grondhouding in mijn werk als psycholoog, trainer, coach, acteur en auteur. Ook werk ik concreet aan en met spirituele vragen met mensen samen. Je kunt hiervoor bij mij een route lopen. Dat kan variëren van een trancereis eenmalig tot een serie van bijeenkomsten voor een langere tijd. We maken dan duidelijke afspraken dat we sjamanistisch werken. Dan weten we beiden/samen waar we aan toe zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

GENIET VAN JE LEVEN!


marjolijn van burik left a comment for Jolanda Simons
"Ha Jolande,

Over lidmaatschap wil ik me nog even buigen en meer tijd nemen om je info tot me door te laten dringen. Wél wil ik graag op de hoogte gehouden

Marjolijn"
Mar 10, 2009
marjolijn van burik left a comment for Jolanda Simons
"Dag Jolanda,
Dank voor je reaktie! Ik heb je site bekeken en de inhoud spreekt me aan. Jammergenoeg kan ik 12 maart niet. Graag een volgende keer.

Warme groet,
Marjolijn"
Mar 10, 2009