Gender

Female


Location

Nijmegen; Gelderland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Tuintherapie, Groene coaching, Opleiding tuintherapie,


Wat is je website?

http://www.changingcolors.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij de verbinding met de Natuur. Het ´grote weten dat alles al een is`. Hierop vertrouwen en je gedragen weten door de aarde, die je zonder oordeel accepteert, in elke situatie.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn ontmoetingen met de kracht van de natuur waren er al van jongs af aan. Ik groeide op in Canada, waar ik genoot van de ruimte om me heen. Dat gevoel kan ik zelfs in Nederland nog oproepen. Ik voel dat ik er niet alleen voor sta, de Aarde en alle dieren en planten geven me vertrouwen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik begeleid mensen die met levensvragen vastlopen door ze een plaats te bieden in mijn therapeutische tuin. Door rust en ruimte om zich heen, kunnen deze mensen weer tot zichzelf komen, hun persoonlijke creativiteit opnieuw ontdeken. Dat typeert mijn stijl van begeleiden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Weet dat je onvoorwaardelijk gedragen wordt door de Aarde.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hi Annette,
  Wist je dat je hier ook "landelijke" bekendheid kunt geven aan je workshop, die kun je aan maken bij activiteiten.
  groetjes ruud
 • Hoi Annette,

  De personen zijn :
  Jij, ik, Marian van den Beuken, Bart Gijsbertsen, en Wim Paul van der Ploeg.

  Ik zag dat Rene Onstenk jou ook weer ens wilde ontmoeten. Ik heb hem uitgenodigd voor 3 dec., maar nog geen reactie van hem vernomen. Is het wat om hem ook uit te nodigen en dat jij dit dan doet ?

  Hartelijke groet,
  Jolanda.
 • Hoi Annette,

  Is het je nog gelukt om meerdere mensen te krijgen voor 3 dec. Ik had er 6 (incl. jij en ik), maar 1 persoon heeft afgezegd. We zijn dus nu met 5 mensen.

  Hartelijke groet,
  Jolanda.
 • hi Mooi mens

  wanneer ontmoeten wij elkaar weer eens,
  met 'n hartengroet
  René
 • Hoi Annette,

  Voor dit moment heb ik 5 mensen (ons beide meegerekend) die interesse hebben voor de dialogische ontmoeting in jouw therapeutische tuin. Alle kunnen op dit moment op 3 dec. dus zou ik deze datum willen aanhouden.
  Kun jij de tijd aangeven, van hoe laat tot hoe laat. Het thema Natuur en Verbinding vindt iedereen leuk en goed, dus het thema staat hierbij ook al vast. Alleen nog even de tijd regelen. Hoor snel van je,
  Met Hartelijke groet, Jolanda.
 • Dag Annette,

  ik weet niet zeker of je mijn laatste berichtje hebt ontvangen, dus bij deze even voor de zekerheid een herhalingsbericht. Hoeveel mensen kun jij tegelijkertijd ontvangen, m.a.w. hoe groot mag de groep maximaal zijn ?

  Hoop snel van je te horen, ik heb al een positieve reactie binnen.
  Groetjes, Jolanda.
 • Dag Annette,
  Wat je schrijft, spreekt me aan. Voor mij is de natuur voortdurend een bron van inspiratie en bemoediging. Fijn dat je daar in je begeleiding zo direct gebruik van maakt. Dank je wel voor je inspiratie.
  Hartelijke groet,

  Marian van den Beuken
 • Goedemorgen Annette,

  Ik ga kijken of ik dit kan organiseren.

  Groetjes, Jolanda
 • Ja ik heb zin om naar je therapeutische tuin te komen, om met je van gedachten te wisselen. Hoe gaan we dit organiseren ? Misschien willen meer mensen van dit netwerk de dialoog met je aan ? Zou jij hier iets voor voelen ?

  Graag je reactie,
  Groetjes, Jolanda.
 • Dag Annette,

  Leuk je hier te ontmoeten. Vanuit mijn Expertisecentrum Creascopie (zie www.creascopie.nl) ben ik voortdurend op zoek naar verschillende invalshoeken voor mijn traject Identity Art. Als een diamant die nog bijgeslepen moet worden, zodat hij fonkelt door zijn vele kanten. Tuincoaching zou goed in dit spectrum passen. Misschien kunnen we hier eens van gedachten over wisselen ?

  Ben benieuwd naar je reactie, met vr.gr. Jolanda Simons.
This reply was deleted.