Gender

Female


Location

Vlijmen


Birthday:

September 26


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Kort gezegd: verdieping en inspiratie op allerlei vlakken. Ik ben opgetogen over de stroomversnelling van vernieuwende duurzame initiatieven die over de wereld gaat en probeer mijn steentje bij te dragen door informatie daarover te verspreiden en mensen te bemoedigen. Ik schreef drie boeken over hooggevoeligheid, ik geef lezingen en werk als coach, bewustzijnstrainer en dialoogbegeleider. Zie verder mijn website en nieuwsbrief aldaar.


Wat is je website?

http://www.gevoeligheidalskracht.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven vanuit mijn bron. Dat betekent iedere keer opnieuw naar binnen gaan, contact maken met het meest zuivere dat daar aanwezig is en van daar uit handelen. En als dat niet lukt... veel van mijzelf houden en mijzelf bemoedigen. Vanuit die houding kan ik er zijn voor anderen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb geen gemakkelijke start gehad en had daardoor een behoorlijk negatief zelfbeeld. Door heel veel zelfstudie, zelfonderzoek, oefenen en trainen is het me gelukt, dat naar het positieve om te buigen. Ik heb daarbij veel bijzondere helpers gehad. Ik wil vooral de Findhorn Community in Schotland noemen. Mijn verblijf daar is van heel grote invloed geweest.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik kan me niets in mijn leven voorstellen wat niet met spiritualiteit verweven is. Dat geldt ook voor mijn boeken, mijn levenslooptrajecten, mijn workshops. Ik probeer werk te zien als liefde in actie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Alleen liefde telt, de rest mag je loslaten.


Marian van den Beuken published events
Apr 29
Marian van den Beuken replied to Theo Buijsrogge's discussion INSPIRERENDE TRAININGSLOCATIES in Mededelingen van leden
"Wat een geweldig overzicht. Heel erg bedankt!
Marian van den Beuken"
Oct 10, 2011
Marian van den Beuken replied to Theo Buijsrogge's discussion Heb ik een crisis nodig om te groeien in bewustzijn?
"Dag Theo, Mooie vraag! Mijn ervaring is dat mijn bewustzijn soms 'zomaar' verhoogd wordt en soms door een crisis. Bij het laatste blijkt altijd achteraf dat ik de crisis nodig had om oude aankoeksels in mijn systeem los te weken. Die zaten er…"
Feb 17, 2011
Marian van den Beuken posted a discussion in Mededelingen van leden
Op zondagmiddag 29 augustus geef ik samen met Monique Timmers een workshop over een aantal vragen die ook in mijn nieuwe boek aan de orde komen: Hoe kun je energie putten uit je hooggevoeligheid?Hoe kun je jouw hooggevoelige aard zo voor je laten…
Jun 22, 2010
Marian van den Beuken left a comment for Marcel Jansen
"Ha Marcel,
Hartelijk welkom! Ik hoop dat je hier al je rijkdom kunt delen en dat heel veel mensen van jouw prachtige muziek gaan genieten, net als ik.
Lieve groet, Marian"
Feb 22, 2010
Marian van den Beuken replied to Manon Tromp's discussion Earth Awareness Day 29 Mei 2010 in Mededelingen van leden
"Dank je wel, Manon! Fijn om te weten en mee te kunnen doen. Ik zal het bericht verder verspreiden.
Warme groet, Marian"
Feb 1, 2010
Marian van den Beuken replied to Marian van den Beuken's discussion Constructief omgaan met irritatie en boosheid in Geweldloze Communicatie
"Dag Rina,

Heel herkenbaar wat je beschrijft. Ik denk dat we de lat vaak te hoog leggen. We leggen onszelf perfectie op en mopperen dan op onszelf als we die perfectie niet kunnen bereiken. Ieder stapje vooruit is er een. Structuren die zo diep in…"
Aug 12, 2009
Marian van den Beuken replied to Marian van den Beuken's discussion Constructief omgaan met irritatie en boosheid in Geweldloze Communicatie
"Gubanski Rina zei:Beste Marian,Hartelijk dank voor het aanreiken van deze boekbespreking.Op het pad van ons leven gaan we steeds bewust of onbewust op zoek naar antwoorden, verklaringen, tekens, symbolen..etc.Telkens kunnen ze een aanvulling zijn…"
Aug 12, 2009
Marian van den Beuken posted a discussion in Geweldloze Communicatie
Boekbespreking: Constructief omgaan met irritatie en boosheidHet valt niet altijd mee om op een respectvolle en vreedzame manier een dialoog met elkaar aan te gaan. Zeker niet als je woedend bent of flink geïrriteerd. In het boek Constructief omgaan…
Jun 13, 2009
Marian van den Beuken left a comment for ruud
"Dag Ruud,
Na een disussie met Jolanda bleek dat onze uitgangspunten zo verschillen dat ik me teruggetrokken heb uit deze groep. Het spijt me dat jullie daardoor geen programma meer hebben op 12 maart. Ik kom je vast wel weer op een andere manier…"
Jan 18, 2009
Marian van den Beuken left a comment on Geweldloze Communicatie
"Hoi Peter,
Misschien is het leuk om het spel Grok eens met een paar mensen uit de 'buurt' te spelen? Ik woon in Vlijmen, is niet echt ver uit de buurt van Oosterhout. Ik heb het spel en heb het behalve tijdens die presentatie nog niet gespeeld.…"
Nov 4, 2008
Marian van den Beuken left a comment on Geweldloze Communicatie
"Dag Peter en Jolanda,
Fijn dat ook op het SON een werkgroep Geweldloze Communicatie is gestart. Ik vind zelf de term geweldloze communicatie een beetje een minimumprogramma. Voor mij betekent het veel meer: helende communicatie. Iedere vorm van…"
Nov 4, 2008
Marian van den Beuken left a comment for Jolanda Simons
"oké. prima. Marian"
Oct 20, 2008
Marian van den Beuken left a comment for Jolanda Simons
"Dag Jolanda,
Ik kan beide data.
Lieve groet,

Marian"
Oct 18, 2008
Marian van den Beuken left a comment for Jolanda Simons
"Dag Jolanda,
Mooi plan. Zou het fijn vinden om in een dialoog onze wijsheid te verdiepen.
Lieve groet, Marian"
Oct 14, 2008
Marian van den Beuken left a comment for Annette Beerens
"Dag Annette,
Wat je schrijft, spreekt me aan. Voor mij is de natuur voortdurend een bron van inspiratie en bemoediging. Fijn dat je daar in je begeleiding zo direct gebruik van maakt. Dank je wel voor je inspiratie.
Hartelijke groet,

Marian van den…"
Oct 14, 2008
More…