Gender

Female


Location

Gent, Oost-Vlaanderen


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

FLOW test, Carys Cup Archetype massage oliën. Bewustzijnstrainingen


Wat is je website?

https://www.mannazschool.be


extra website

https://www.annick-lentacker.webs.com/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is leven, groeien en meegaan met de FLOW. Verbinden van het zichtbare met het onzichtbare. Authenticiteit en bewustwording. Inspireren tot transformeren.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Wijsheid komt met de jaren. Door mij bezig te houden met persoonlijke ontwikkeling gedurende de voorbije 20 jaar. Door mij te 'ont-wikkelen' naar wie ik ben in mijn kern. Sedert ik een 'Crone' ben gaat het leven steeds makkelijker.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik runde gedurende bijna 20 jaar een groepspraktijk in Gent. Gedurende die periode doceerde ik een 'zelfrealisatiejaar' en 'therapeutenopleiding' vooral gebaseerd op kinesiologie. Sinds 212 ben ik directricer van de Mannaz School. De Mannaz School is een plaats waar hooggevoelige (drop-out) jongeren op een aangename, aangepaste en passievolle manier opgevangen, begeleid, ondersteund en onderwezen worden tot ze een diploma op zak hebben en hun hooggevoelig zijn ervaren als een gave om trots op te zijn. Daarnaast geef ik zelf therapie en organiseer ik op regelmatige basis reizen naar Glastonbury, mijn tweede thuis.


Mijn advies/quote aan anderen:

Carpe Diem


Annick Lentacker left a comment for Workshops in Frankrijk
"Dag Yolande,
Ik zocht een manier om te reageren op de berichtje van gisteren.
Ik wil graag mijn diensten en hulp aanbieden om via mijn centrum je foldermateriaal te verspreiden. Wij leggen op een tiental locaties in Gent, Kortrijk en Antwerpen onze…"
Feb 18, 2010
Annick Lentacker left a comment for Marie José de Vreede
"Dag Marie José,
Ik moet bekennen dat ik ondernemers netwerk een beetje verwaarloosd heb de voorbije maanden. Ik word dagelijks zowat bedolven onder de e-mails.
Er gaan twee nieuwe reizen door:
Return to Stillness van 7 tot 12 april met doel: lekker…"
Sep 14, 2009