Gender

Male


Location

Herk-de-Stad,Belgie


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik kan op een bezielende, spirituele en héél practische manier trainingen, teambuildings, lezingen, coaching... geven over diverse onderwerpen. Doorheen scherpe ervaringsmomenten en beleefde inzichten breng ik mensen dichter naar hun hoger potentieel. Mogelijke thema's: innerlijk leiderschap, mystiek leiderschap, bezieling, ontstressing, samenwerking, innerlijke kracht, omgaan met onzekerheid en angst...


Wat is je website?

https://www.stroompunt.be


extra website

https://www.euratco.be


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is een levenshouding waarbij je jezelf ontdekt, ontwikkelt, herinnert ... tot diegene die je in je diepste kern wilt zijn. Het wordt dan een spirituele uitdaging om deze kern van 'zijn' neer te zetten in je dagelijk werk, je privé-leven, je relatie, de maatschappij etc... niet alléén in gemakkelijke situaties maar tevens in de moeilijke.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Inzicht is voornamelijk gegroeid vanuit een diepe verbinding met het Leven zelf , de natuur, de dieren op mijn boerderij(struisvogels, paarden) en dit voornamelijk tijdens de moeilijke perioden in mijn leven. Diverse opleidingen (o.a. siberisch shamanisme), reizen, boeken etc...hebben uiteraard ook hun invloed gehad.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik integreer al mijn spirituele inzichten op een practische manier in mijn werk. Ik ondersteun projecten in het buitenland en geef trainingen, teambuildings aan groepen, bedrijven en organisaties. Ik leer mensen hun essentie te ervaren door intuïtieve natuurbeleving, belevingsopdrachten met struisvogels en paarden waarbij deze dieren zeer spiegelend reageren op ieders houding.


Mijn advies/quote aan anderen:

Ontdek je essentie, ervaar je essentie en durf ernaar te leven!


Wauters Guy left a comment for Linda
"voila, nu ben je mijn vriendin!
hartelijke groeten, guy"
Mar 4, 2010
Wauters Guy left a comment for Workshops in Frankrijk
"Yolande,
Je bent nu blijkbaar mijn vriendin.. Ik zie dat je kunstenares bent. We zoeken nog mensen met interesse voor onze projecten in Afrika: holistische projecten rond permacultuur, energetische landbouw, sociaal-maatschappelijke aspecten,…"
Jan 12, 2010