Gender

Female


Location

Gent, Oost-Vlaanderen


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

FLOW test, Carys Cup Archetype massage oliën. Bewustzijnstrainingen


Wat is je website?

https://www.mannazschool.be


extra website

https://www.annick-lentacker.webs.com/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is leven, groeien en meegaan met de FLOW. Verbinden van het zichtbare met het onzichtbare. Authenticiteit en bewustwording. Inspireren tot transformeren.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Wijsheid komt met de jaren. Door mij bezig te houden met persoonlijke ontwikkeling gedurende de voorbije 20 jaar. Door mij te 'ont-wikkelen' naar wie ik ben in mijn kern. Sedert ik een 'Crone' ben gaat het leven steeds makkelijker.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik runde gedurende bijna 20 jaar een groepspraktijk in Gent. Gedurende die periode doceerde ik een 'zelfrealisatiejaar' en 'therapeutenopleiding' vooral gebaseerd op kinesiologie. Sinds 212 ben ik directricer van de Mannaz School. De Mannaz School is een plaats waar hooggevoelige (drop-out) jongeren op een aangename, aangepaste en passievolle manier opgevangen, begeleid, ondersteund en onderwezen worden tot ze een diploma op zak hebben en hun hooggevoelig zijn ervaren als een gave om trots op te zijn. Daarnaast geef ik zelf therapie en organiseer ik op regelmatige basis reizen naar Glastonbury, mijn tweede thuis.


Mijn advies/quote aan anderen:

Carpe Diem


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hai Annick
  Zou je mij a.j.b. (nog ?) een keer jouw adres willen geven waar ik mijn folders naar toe mag sturen? Mijn email: oeroem@hotmail.com

  Dank en liefs
  Yolande
 • Hai Annick
  Wat fantastisch dat je mijn folders mee wilt nemen bij de verspreiding van jouw eigen centrum materiaal.
  Ik las wat je doet en dat spreekt me zeer aan. Vooral het centrum voor hooggevoeligheid. Ik heb je bij mijn links gezet met alles wat je doet. Zou jij mij op jouw site willen bijvoegen? Als je mij je email adres geeft via mijn email adres - oeroem@hotmail.com -dan kan ik je mijn logo toesturen. Je adres is ook handig zodat ik mijn folders naat je kan sturen.
  In liefdevolle ondernemerschap om wat bij te dragen aan deze wereld,
  Yolande
 • Hallo Annick, mooie site heb je over stilte. En fijn op afstand een lieve HSP engel te hebben. Lieve groet en alle goeds. Caroline Muizer www.harten2coaching.nl
 • Annick
  fijn dat we kunnen linken !
  Wens het allerbeste met alles wat je doet !

  Hartegroet
  Hugo Van Verdegem
  www.warezelf.be
This reply was deleted.