Gender

Male


Location

The Hague (Den Haag)


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Op Waarden gebaseerde relaties faciliteren, waarin mensen helpen hun persoonlijke waarden en idealen te delen. Mensen stimuleren en helpen door zelfontdekking hun potentieel en mogelijkheden met inzet van hun talrijke talenten te verwerkelijken. Het netwerk van facilitators uitbreiden, zodat door mensen, mensen bereikt worden.


Wat is je website?

https://www.valuesonline.net


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Zien, denken en handelen met diepe Authenticiteit, vanuit mijn Werkelijke Zelf.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Over tijd in oprecht contact met anderen en uiteindelijk in de keuze mensen te faciliteren op eigen wijze hun innerlijke zelf te verbinden met hun werkelijke leven. De laatste jaren ben ik sterk beïnvloed door mijn zakenpartner Jan Mattsson.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn persoonlijke waarden hebben een open verbinding met mijn spiritualiteit. Ik leef mijn waarden en streef naar optimale Presence.


Mijn advies/quote aan anderen:

Beschouw vandaag als rijkdom, het is je enige kans om te groeien.


Arnold van der beek replied to Theo Buijsrogge's discussion Servant-Leader moet kleur bekennen?
"Ha Theo,
Nog dank voor je reactie op 13 mei.
De argumentatie t.a.v. Spiral Dynamics volg ik.

Het is zeker waar dat de realiteit waarin we ons bevinden invloed heeft hoe we prioriteiten aan onszelf stellen en ons aanbieden. Het aanbieden uit zich in…"
May 25, 2009
Arnold van der beek replied to Bert-Jan van der Mieden's discussion Christelijke kerken worstelen met de geschiedenis. Wanneer worden ze het?
"Ik kom wat later bij deze discussie en verbaas me hoe de discussie verloopt en er een eigen beeld wordt neer gezet.

Als het over kerken of instituten gaat, dan moeten we niet vergeten dat deze constructies zijn van en door mensen, en een…"
May 9, 2009
Arnold van der beek replied to Theo Buijsrogge's discussion Servant-Leader moet kleur bekennen?
"Om eerlijk te zijn ben ik zeer kritisch t.a.v. het verbinden van Servant Leadership en Spiral Dynamics.
Spiral Dynamics is een bepalende typificatie van iemand, terwijl het werken als Servant Leader een intens innerlijke verbondenheid met het Zelf…"
Apr 24, 2009
Arnold van der beek replied to Theo Buijsrogge's discussion Spiritualiteit in organisaties: Nieuwste managementmode of waardevolle inzichten voor organisatieveranderingen?
"Helaas is het zo dat wat in ondernemersland wordt geïntroduceerd gauw mode wordt. Spiritualiteit, authenticiteit, etc. Het goede daaraan is, dat het laat zien dat er gezocht wordt naar een nieuwe basis.

Zonder veel te schrijven heeft m.i.…"
Apr 10, 2009
Arnold van der beek left a comment for Theo Buijsrogge
"THeo,
Ik vond het ook heel fijn je gisteren onverwacht te ontmoeten. Ik hoop dat je de middag interessant vond? De opmerking die ik maakte "over doe eens wat" is van een andere site. Ik vergiste me. Dat wil niet zeggen dat ik wat actiever zou moeten…"
Mar 20, 2009