Gender

Female


Location

gelderland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Intuïtieve, spirituele therapie. EMDR therapie. Meditatiecursussen.


Wat is je website?

https://www.clariaserne.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij een voortdurend leerproces. Mijn inerlijke groei en inkeer combineer ik met anderen lesgeven en begeleiden, vanuit een behoefte om anderen ook verder op "de weg'te helpen. Het anderen begeleiden en aan anderen lesgeven betekent voor mij extra groei, want juist daar groei ik van. Meditatie is een zeer belangrijk thema. in mijn leven en werk, vooral vanuit de Boeddhistische visie. Maar tevens vanuit grote mystici aller tijden.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanaf rond mijn 30e jaar, door verlangen en zoeken naar wat er niet goed was in mijn leven. Ik ben gaan mediteren, Cursussen gaan volgen, altijd in de hulpverlening en daarnaast mijn gezin en werk. Het reguliere hulpverleningswerk was voor mij te beperkt en ik ben me gaan scholen in intuïtieve, spirituele therapie. Juist door het volgen van die cursussen werd mijn verlangen naar diepe spirituealiteit steeds groter. Ik stopte met mijn reguliere werk en startte een eigen praktijk. nadat ongeveer 7 jaar te hebben gedaan, kreeg ik een auto -ongeluk, niet zo ernstig gelukkig, maar wel zette dat mij aan om eens helemaal te stoppen met wat ik allemaal nog deed. Ik heb toen tot mijn enkele jaren bijna als een kluizenaar geleefd. Die jaren hebben me veel diepgang gegeven en de werkelijke spirituele groei die ik wilde maken. Ik ontdekte dat er veel in stilte los gelaten moest en kon worden. Nu ongeveer acht jaar geleden heb ik me verbonden met De Gaarde, een ecologisch spiritueel centrum in Udenhout. Ik ben weer gaan werken in mijn eigen praktijk en kan weer met mijn spiritualiteit in het gewone leven staan.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles wat ik verworven heb neem ik mee in mijn werk, aangepast aan waar mijn cliënten zelf zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

Zoek vooral in deze tijd steeds weer de stilte en de rust op.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Beste Claria,

  In mijn werk begeleid ik individuen en groepen in het zich bewuster worden van zichzelf en hoe zij zich beter kunnen profileren en hoe zij beter kunnen communiceren. Daardoor zijn zij succesvoller in het realiseren van hun doelstellingen. Op welke vragen wil jij graag een antwoord en waarover wil jij graag een artikel lezen? Ik ben gespecialiseerd in individuele en collectieve bewustwordingsprocessen, in zin- en betekenisgeving en in (herstel van) evenwicht in prive- en werk. Graag verneem ik van je of er wel/geen behoefte is en zo ja welke. Zo mogelijk zal ik er aan voldoen, zodat ik gericht een bijdrage kan leveren aan dit netwerk.

  Met vriendelijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden
 • Dag Claria,

  Leuk je te ontmoeten op dit netwerk. Ik ben samen met Annette Beerens van dit netwerk een dialogische ontmoeting aan het organiseren in haar therapeutische tuin voor leden van dit netwerk. Het doel is om leden van dit netwerk eens lijfelijk met elkaar kennis te laten maken en te onderzoeken waar de synergie zit. Het thema is Natuur en Verbinding en de data zijn 24 nov. of 3 dec. Als je hier iets voor voelt hoor ik dit graag van je i.v.m. de organisatie.Er kunnen max. 8 leden deelnemen. Het is in de provincie gelderland. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.creascopie.nl. Ik ben benieuwd naar je reactie.
  Met HARTelijke groeten, Jolanda Simons.
 • Dag Claria,
  Leuk om jou hier weer tegen te komen.
  Lieve groet,
  Marian van den Beuken
 • Beste Claria,


  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
This reply was deleted.