Gender

Male


Location

Apeldoorn


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Luisteren, komen tot zelfinzicht en mensenkennis en verbinden. Zie ook http://www.bertjanvandermieden.nl Ik ben counselor, coach en teamcoach, vertrouwenspersoon, partner-relatietherapeut en ontwikkel en verzorg maatwerkworkshops. Ik geef graag (interactieve) lezingen en verzorg cursussen over de onderwerpen in mijn boek.


Wat is je website?

https://www.pyramide.nl


extra website

https://www.ikverbind.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Dat is je zelfbeeld, mensbeeld en wereldbeeld. Het zijn je waarden en normen en levensovertuiging. Onlosmakelijk verbonden met de andere kwaliteitsniveaus van leven: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en relationeel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door leven, wonen en werken, hetgeen leidde tot mijn lees-, studie- en werkboek "De mens in de 21de eeuw".


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik richtte in 1992 PYRAMIDE op, schreef in 2004 mijn boek en richtte in 2005 de Stichting Globaliseringscentrum op. Zie www.ikverbind.nl. Ik introduceerde de bewustwordingspsychologie en het daarop gebaseerde bewustwordingsmanagement. In mei dit jaar startte ik mijn eigen weblog. Ik ben nu bezig met het ontwikkelen van een multidisciplinaire meerdaagse werkconferentie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vanuit je Zelf bewust worden, bewust zijn en bewust doen.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Aha, een blof betreffende wereldse aangelegenheden in het spiritueel ondernemersnetwerk. Dat is een mooie bijdrage. Dan je wel. Ik ben mijn zoektocht ooi begonnen bij Loesje, waarmee we al wereldse meningen ventileerde en die zelfs op straat ophingen. Hartelijke groet!
 • Beste Bert Jan,

  Bedankt voor je bericht en goede tip. In de wintermaanden januari/februari is het hier erg rustig. Dan tijd om te klussen, onze Wandelcoach Training voor 2009 voor te bereiden, en altijd al van plan om een boek te schrijven ( heb je goed opgevangen).
  De plek is inspirerend genoeg om te schrijven. Er komen hier ook geregeld schrijvers om hun boek te schrijven of af te maken. En dan morgens schrijven en s'middags wandelen. Ja omdat wij de ervaring hebben als we genieten we in onze stroom zitten en dat met mensen willen delen leven we ondanks de drukte ook zoveel mogelijk The Art of Joy (gaat eigenlijk vanzelf). En dat is met mensen maar ook in de stille plekjes in de mooie tuin met een weids uitzicht op de oceaan wat een gevoel van vrijheid en ruimte geeft. Je bent hier van harte welkom. Volgens mij heb je een " vol " leven met zoveel mooie ondernemingen en is tijd voor jezelf ook heerlijk.

  Hartelijke groeten Annelies
 • Beste Bert-jan,

  Dank je wel voor al je informatie.
  Het klinkt heel veelzijdig. Ik ga nog eens rustig je weblog bekijken.
  Claria Serné
 • Beste Bert-Jan,

  Ik heb nog geen weblog. Ik ben bezig met een loopbaanverandering en doe niet meer alles tegelijk. Ik ben trainer Kwikando en geef mijzelf een jaar verdiping voordat ik als tainer voor een groep ga staan. Mijn visie is dat iedereen altijd een keuze heeft. En de meeste mensen zijn zich dat niet bewust. Via de avondtrainig Kwiakndo (in een periode van 10 weken met daartussen 2 hele dagen emotioneel lichaamswerk) bied ik de mensen de mogelijkheid om te ervaren dat de activiteiten die je doet invloed hebben op hoe jij je voelt. Wanneer je daarnaar gaat kijken, kan het zijn dat de activiteiten aanpassing nodig hebben. Je lichaam reageert met emoties en die kunnen je vertellen of je ergens blij van wordt of dat je vervelende reacties hebt. Wanneer je dat helder hebt, kan je kijken naar hoe je er verandering in wil aanbrengen.
  De bewustwording is bij mijzelf zo hard gegaan dat ik dat nog niet als eigen ervaar. Binnen en buiten zit een verschil. Ik straal het wel uit en voel het zelf nog niet.
  Wanneer je tips hebt voor een weblog (zelfs over een website) dan hoor ik ze graag. Ook overige tips zijn welkom.
  Fijn dat je contact hebt gezocht.
  Warme groet,
  Suzanne
 • Hallo Bert-Jan,

  Bedankt voor je bericht en ik zal zeker een keer op je weblog gaan kijken alleen is het nu tijd voor vakantie met het gezin.

  liefs Petra
 • Hallo Bert- Jan,

  Bedankt voor je bericht. Mooie weblog en mooie onderneming(en) waar je mee bezig ben met een waardige missie. Het is nu hier in onze B & B plus Casa Rosa Branca in de Serra de Monchique gevuld met mensen. Genoeg mooie bezigheden zoals mensen te begeleiden en te inspireren al wandelend in de natuur op hun levenspad en daarnaast hele aardse bezigheden zoals ontbijten en maaltijden klaarmaken e.d.. Ik probeer mijn spaarse tijd zo goed mogelijk te gebruiken met The Art of Joy en dingen te doen waar ik energie van krijg. Ik merk dat ik werk achter de computer wil minimaliseren naar klanten beantwoorden, acquisitie doen en mijn vriendschappen bijhouden. Dus voolopig geen weblog, maar zal zo nu en dan de weblichtjes bekijken,

  hartelijke groeten Annelies
 • Beste Bert-Jan,

  Dank je wel voor je uitnodiging voor je weblog. Ik ga zeker een kijkje nemen. Ik heb een website waar ik voornemens ben om een weblog te gaan bijhouden, nu staan er alleen nog een paar artikelen. We zijn heerlijk met vakantie geweest en nu ga ik weer opstarten.

  Nogmaals dank en hartelijke groeten,
  Irani
 • Hallo Bert-Jan,

  Hartelijk dank voor je bericht.

  Zelf heb ik (nog) geen weblog. Ik ben wel aan het kijken of ik daaraan wil beginnen en heb (vanwege mijn levenswens (het informeren van "gewone" mensen over geld en de mogelijkheden hiervan (geld en emotie) wel op hyves het eea geschreven (lifeplanning.hyves.nl).

  Het is allemaal nog in een pril stadium, want ik ben er pas 4 weken achter hoe ik mijn talenten nu verder wil gebruiken. Op dit moment is er dus veel in ontwikkeling (omschakeling van mijn bedrijf, opzetten nieuw bedrijf, presentaties voorbereiden, gesprekken doen, ideeen opschrijven, weblog(??), noem maar op!

  Heel knap dat je een weblog hebt én onderhoudt! Volgens mij vergt dat laatste nog het meeste.

  Zodra mijn ontwikkelingen verder zijn, zal ik je inlichten. Gezien je achtergrond denk ik dat het mooi bij het gehele plaatje kan passen!

  Een zeer hartelijke groet,
  Jelle
 • beste Bert - Jan,

  Dank je wel voor je berichtje.
  Zelf heb ik nog geen weblog, wat nu nog niet is kan altijd nog ontstaan.

  Ik heb uit nieuwsgierigheid ook een blik geworpen op je beide websites en zie dat je een volgens mij interessant boek hebt geschreven. Ik heb een en ander bij mijn bookmarks gezet om er nog eens naar terug te keren.

  Vriendelijke groet Heleen
 • Hoi tetsiea,

  Ik ben natuurlijk wel benieuwd naar je mail ,dus ik hoop dat je mij op de verzendlijst wilt plaatsen.

  Groetjes,

  Bert-Jan.
This reply was deleted.