Gender

Female


Location

Heusden, Noord-Brabant


Birthday:

August 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Inspireren en verbinden van professionals, het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en bewustzijn, inzicht geven in ondernemerschap binnen het huidige tijdperk en het Diamanten tijdperk waar we naar toe bewegen.


Wat is je website?

https://www.signedbynature.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het ontwikkelen van je bewustzijn en het inzicht dat alles met alles verbonden is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het levenspad wat ik bewandel brengt de nodige avonturen, valkuilen en hindernissen met zich mee waardoor ik op zoek ging, en altijd zal blijven, naar Universele waarheid. Onderweg komen er allerlei mensen op je pad en van iedereen leer je iets wat bijdraagt aan je eigen ontwikkeling. In mijn stenen winkel ontmoet ik ook veel bijzondere mensen waar ik van leer. Het meeste inzicht heeft het Urantia boek mij gegeven. Dit boek lees en bestudeer ik nu ruim vier jaar en ik blijf er iedere ochtend in lezen en van genieten.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik coach op basis van bewustzijn en persoonlijk leiderschap. En ik verkoop edelstenen en kristallen, zakelijk als relatiegeschenk en ook aan andere (energie)coaches en therapeuten. Op zaterdags heb ik mijn stenenwinkel open voor iedereen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Bewustzijn is de sleutel tot transformatie


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Good Day,

    How is everything with you, I picked interest on you after going through your short profile and deemed it necessary to write you immediately. I have something very vital to disclose to you,but I found it difficult to express myself here, since it's a public site.Could you please get back to me on ( josephmclaughlin500@gmail.com
    ) for the full details.Have a nice day
    Thanks God bless.
This reply was deleted.