Gender

Female


Location

Nijmegen


Birthday:

October 18


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als life coach en spirituele healer help ik cliënten de verbinding met hun hart te herstellen zodat zij vanuit hun kern kunnen leven. Ik gebruik diverse middelen zoals coaching, adem en ontspanningstechnieken, maar werk ook energetisch en pas ook Reiki toe om dit doel te bereiken.


Wat is je website?

http://spiritinmotion.today


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekend voor mij het pad van authenticiteit bewandelen, Hoofd en Hart zijn zo op elkaar afgestemd zodat ik vanuit mijn ware Ik dus vanuit liefde leef. Het contact met de Bron,( God,het Universum) speelt hierbij een essentiele rol.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het is een proces geweest van een aantal jaren en is nog steefs aan de gang. Het leven heeft mij tot mijn kern gebracht en deze ervaringen wil ik graag aan anderen doorgeven die zich op hetzelfde pad van authenticiteit begeven.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik zie elk mens als een ongepolijste diamant die zijn eigen klank en kleur heeft. Door te ervaren wie je bent en wat jouw bijdrage aan deze wereld is, ontdek je hoe krachtig je bent en leef je meer vanuit je hart en stroom je meer met het leven mee. Wij bestaan in essentie , allemaal uit liefde en dit bewusztijn probeer ik in mijn werk als life coach en healer bij mijn clienten te ontwikkelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Never underestimate the power of the heart and never give up on your dreams.


Eveline Zwikker posted an event

Sep 18, 2015 at 22:00 to Sep 19, 2015 at 0:00

Sarvata, Schependomlaan 17 e

Apr 29
Eveline Zwikker commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk: In de Flow van Bewuste Creatie
"Ik wil graag de bijeenkomst bijwonen. Eveline Zwikker van Spirit In Motion; praktijk voor holistic life coaching en spirituele healing."
Feb 15, 2016
Eveline Zwikker posted a blog post
In deze workshopreeks maken wij een reis van het hoofd naar ons centrum, en onderzoeken hierbij thema’s die met het vinden van balans gerelateerd zijn zoals moeten, loslaten en overgave. We maken kennis met onze adem, omdat onze adem ons anker is en…
Jun 28, 2015