Gender

Male


Location

Oosterbeek Gelderland


Birthday:

November 9


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als ervaren 'renner' op de horizontale dimensie ( leven tussen verleden en toekomst veelal zorgenmakend = niet hier en nu ) wil ik nu graag meehelpen om deze waanzin te leren (h)erkennen en meehelpen inzichtelijk maken hoe je jeZelf kunt heruitvinden. Het delen van leiderschapsinzichten en bewustzijn bevorderen helpen bewustzijn ontluiken en Tegenwoordigheid (presence) in de wereld brengen. Onze belangrijkste gezamenlijke missie van deze tijd!


Wat is je website?

https://www.shareinsights.nl


extra website

https://www.wijnzweiersdal.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij mijzelf herinneren dat wij spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring, verantwoordelijk voor ons levensgeluk. Je Zelf leren kennen, als onderdeel van de natuur, als mede vormgever. Wij kunnen ons Zelf voeden met mooie dingen. Het principe Liefde is het centrale principe van waaruit alle andere principes voortkomen. Wij zijn 1 en het leven is bedoelt om liefdevol vorm te geven, te groeien en bloeien( thrive.) Wij kunnen ons bewustzijn heroveren op ons vestand (mind), wetende dat hier en nu het enige moment is dat er feitelijk is. Becoming friendly with your self en the present moment en alles om je heen. Realiseer je dat elk moment een plek is waar je nog nooit bent geweest. Er zijn prachtige uitdagingen in het leven, je kunt je leven leiden.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Iemand gaf mij 10 jaar geleden een boek als cadeau, nou dat was het ook! Sindsdien heb ik aanwijzers gevolgd waardoor inzichten konden groeien en kon ik gaan zien hoe ‘’dingen’’ werken..als de waarnemer, bewust van je Zijn en de rollen die je vervult, daarbij het ego met als onderdeel het pijnlichaam, die steeds meer de plek heeft gekregen die het verdient  . Bewust van mijn geloofsysteem/ mijn waarheden die ik gelukkig kon herzien/herkaderen. Bewustzijn van mijn conceptuele denken, de mind die 24/7 aan het werk is, bewust dat je je gedachten kunt kiezen/ kunt laten gaan. Ja nu weet je dat je niet je verstand bent. Dit bewustzijn – van je gedachten – of hoe je het ook wilt labelen - geeft een vredig gevoel en rust (peace of mind.) Door te weten wie je bent en blokkades kunnen wegebben wordt meer genieten in hier en nu een feit. Alertheid en creativiteit nemen toe, het biedt levensvreugde. Het niet meer langer rennen op de ‘horizontale dimensie’ ( de vlakke lijn die staat voor verleden en toekomst= niet hier en nu) werkt bevrijdend. Vandaar dat wijze meesters al zeiden ‘the truth who you really are will set you free’. Feitelijke neem je de macht weer terug die je had weggeven, je kiest je eigen leider te zijn (i.p.v lijder) en bent daarmee een inspiratie voor anderen. Je realiseert je dat jij zelf de omstandigheden creëert, de omstandigheden jou niet langer creëren. Mooie inzichten zijn gedeeld uit bijzondere ontmoetingen en werken van o.a. Deepak Chopra, Stephen Covey, Eckhart Tolle, Napoleon Hill, Kim Eng, Brandon Bays, Bruce Lipton. Gedeelde inzichten met mijn familie en lieve gezinsleden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

De ochtend leent zich meestal goed om mooie inzichten te lezen en te schrijven. Bestudering van quotes uit course in miracles, Paul Martinelli en Proctor zijn daarbij een vast onderdeel. Ik luister en spreek met veel mensen en wordt ook benaderd voor coaching- gesprekken. Als importeur van belevingvolle wijnen heb ik in het wijnrelatiegeschenk het boek van Evert van de Ven ''het kompas'' geselecteerd dat op mooie wijze laat zien hoe je je eigen leider kunt zijn. Geïnspireerd door Kim Eng ben ik een bewustzijnsproeverij aan het vorm geven.


Mijn advies/quote aan anderen:

'Benader je zelf zoals je graag wilt zijn en je zal zo worden' - Frank de Graaf


Frankde Graaf left a comment for kees van zijtveld
"Goede Kees,
Sinds jouw ''Flow en de kunst van het zaken doen/het leven'' veel inspiratie mogen delen > thanks Kees!  Weet je nog dat het leven tekort is om slechte wijn te drinken :-)?
Hartegroet, Frank"
Aug 28, 2012
Frankde Graaf commented on Paul Janssen's blog post Dag Wendy, dag popje...
"lieve Paul, je raakt mijn hart, fijn dat je geen afscheid neemt, we denken aan juliie, heb een fijne dag, Frank, vader van ook een prachtige dochter."
Aug 28, 2012
Frankde Graaf left a comment for Theo Buijsrogge
"Theo in tegenstelling tot Mens  en Spirit heeft SOPN wel een realistisch praktisch uitvoerbaar  voorstel inzake ondersteuning van de ZZP-ers "http://sopn.eu/over-sopn/242-de-visie-van-sopn-op-ondernemerschap.h... Ik vind het belangrijk genoeg om…"
Aug 27, 2012
Frankde Graaf left a comment for Theo Buijsrogge
"Ha Theo, Ik zie zojuist de uitnodiging aan te geven waar een ieder  mee (met welke politieke partij) resoneert. Ik mis daar echter de SOPN. Zie www.sopn.nl DE partij die groener is dan Groen LINkd, liberaler dan de VVD, humaner als de SP en en meer …"
Aug 20, 2012
Frankde Graaf replied to Theo Buijsrogge's discussion Hoe word ik succesvol spiritueel ondernemer?
"Zodra je lijderschap bij je Zelf hebt onderkent en  je je eigen leider bent geworden staat de weg vrij naar ''succes''.
Hartegroet,
Frank de Graaf "
Jul 27, 2012
Frankde Graaf replied to Theo Buijsrogge's discussion Hoe word ik succesvol spiritueel ondernemer?
"Zweiersdal/ Oosterbeek, 26 juli 2012
Lieve Mensen,
Het gaat hier om een ongebruikelijke spoedvraag/verzoek!
Momenteel zijn er in de regio Flevoland nog ondertekenaars nodig. Het zou fantastisch zijn als je (als ingezetene van Flevoland) een…"
Jul 26, 2012
Frankde Graaf commented on Hans Peter Roel's blog post Kerstwens / Het woord van 2011 is "crisis"
"Dank je Hans Peter voor je mooie inzicht, waar je ons herinnert dat die  innerlijke kracht  Nu  geheel voorhanden is voor een ieder. Hartegroet en al het goede. Frank de Graaf "
Dec 27, 2011
Frankde Graaf replied to Geert Kimpen's discussion Brief aan onze leiders
"Op naar een eerlijke vredige leefbare wereld , een wereld die de eenheid van de mensheid weerspiegeld.
Dankjewel Geert!"
Dec 20, 2011
Frankde Graaf left a comment for Asherah van den Berg
"dankjewel  Asherah voor je welkom,  net even je site bekeken, fijn dat je voldoening hebt in het geen dat je nu doet, hartelijke groet , Frank "
Dec 6, 2011