Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

August 6


Age:

71


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Veelzijdig in de kunsten, als producent om creatief en inventief zaken handen en voeten te geven en als coach als supportende ziel. Met het laatste ben ik als ervaringsdeskundige proved gebleken en wil graag de ander uitzicht geven dat je in dit leven altijd weer keuzes kan maken om met plezier en meer in balans de regie over je eigen leven te houden.


Wat is je website?

https://www.hgsupport.nl


extra website

https://www.aardpeer-projecten.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

We weten eigenlijk zo weinig; in deze beheersbare samenleving wordt te vaak en te snel geoordeeld. Er is veel meer onder de horizon. Spiritualiteit heeft een grotere plek in mijn leven gekregen. Zoals ook kwantumfysica.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Zo'n 10 jaar geleden liep ik een lyme-disease op, een behandeling liet op zich wachten; via een alternatieve arts liep ik een ervaring op met resonatie-therapie. Het gaf me meer inzicht wat angst mentaal en fysiek bij je teweeg kan brengen. Later via Vipassanameditatie meer in het stressfenomeen gedoken waar voor mij veel antwoorden liggen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Met wat ik met het voornoemde inzichten aangeduid heb gebruik ik dagelijks in mijn leven en werk. Na veel tegenslagen kan ik met een (glim)lach verder. Mijn drive ligt tot mijn 80ste zeker een actief en werkzaam leven te hebben. Mooie gerania heb ik op mijn balkon.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wil je je geluk of je gelijk? Je kan altijd kiezen.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Ik zag je oproepje en ga meteen pruttelen: NS: een knuffelmuur -een warmtemuur-, een wachtkamer met van die plastic buitenbanken die op huiskamerbanken lijken, waarbij niet alle muren van helder glas zijn maar gewoon een lekker kleurtje hebben, een wachtplein met kubussen waar je op kunt zitten (en geen koud achterste op krijgt) die kriskras door elkaar staan. In de stationshal een paar (lees)tafels waar je aan kunt zitten om je krantje te lezen of om even je laptop te checken, etc
 • Hoi Hanneke,

  Mooi dat er meegedacht mag worden met de wachtende reiziger. Het eerste beeld dat in mij opkomt is koud en kil. Dit is geen associatie die de NS bedoeld heeft.

  MDA Creatie, het creatief reclamebureau waar ik als adviseur werkzaam ben, denkt en werkt buiten kaders op een bewuste wijze. Op de website vind je meer informatie over ons en onze werkwijze.

  Mocht je meer informatie willen dan hoor ik het graag.

  Groetjes Raguel
 • Hai Hanneke,

  Ik zag je oproep via adviseurs. Ik vind het leuk om te brainstormen en mee te denken over nieuwe ideeen. Dus als je hulp kunt gebruiken, laat maar weten!

  Janine
 • Hallo Hanneke,

  Ik zag je oproep voor creatieve meedenkers. Ik ben van huis uit psycholoog, ben marktonderzoeker en adviseur marketingstrategie. Heb recent een opleiding bij het Centrum Ontwikkeling Creatief Denken gevolgd en ben daarmee in aanraking gekomen met 1001 methoden om de gebaande paden te verlaten. Vanuit mijn psychologie achtergrond ben ik goed in staat vernieuwende ideeen te bedenken die ook nog eens echt werken (aanhaken bij psychologische mechanismen/ wetten)!

  Zou het leuk vinden ingeschakeld te worden voor allerhande vraagstukken/ brainstorms.

  Niels
  06-27061848
 • Beste Hanneke,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
 • Hallo Hanneke,
  Fijn je hier weer terug te zien. Veel geluk en groeten,
  Theo
This reply was deleted.