Gender

Male


Location

breda


Birthday:

January 19


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Spiritueel ondernemen en de verbinding tussen mannelijk en vrouwelijk ondernemen meer uitlichten :-) Ik heb samen met mijn compagnon Simone Wiewel een retraiteplatform opgezet en dit verhaal zou ik graag willen delen.


Wat is je website?

https://www.retraites-nederland.nl


extra website

https://www.mandemmarketing.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is voor mij spiritueel (ondanks dat de meeste dat niet willen haha). Zelfontwikkeling, uitvinden hoe je in elkaar zit, wat je triggers zijn, hoe je in het leven wil staan etc.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Toen ik een relatie kreeg met mijn vriendin is het pad voor mij eigenlijk begonnen. Er waren veel triggers waarbij ik van 99% niet eens wist dat ik ze had. Ik moest mezelf en mijn gedrag wel gaan aankijken, anders ging het niet werken. Ik ben toen in begeleiding gegaan bij Ronald van der Lee van de School van Zijnsoriëntatie. Dat heeft me enorm geholpen!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ga op een bewuste manier met mijn klanten om waarbij respect, eerlijkheid en directe communicatie mijn kernwaardes zijn. En sowieso mijn dienst, ik help bewuste ondernemers met hun vindbaarheid in Google.


Mijn advies/quote aan anderen:

Just live your live :-)


Mirjam Schouten BASc. commented on Jeroen Stafleu's blog post Van ZZP'er naar samenwerken...
"Mooi verhaal Jeroen! Ik ben HR/PR coach en ik werk zo eco-logisch mogelijk. Naast mijn consultancy bedrijf ben ik ook remote transformational heler. Ik zou het leuk vinden om samen te werken, ik zit in België. Warme groet, Mir."
Jul 6, 2022
Jeroen Stafleu commented on Jeroen Stafleu's blog post Van ZZP'er naar samenwerken...
"Hi Robert! Dank voor de reactie en het warme welkom :-)"
Mar 8, 2022
Robert Jan de Roo commented on Jeroen Stafleu's blog post Van ZZP'er naar samenwerken...
"Hallo Jeroen en Simone, Welkom bij Spiritueel Ondernemers Netwerk. Wat een mooi verhaal over samenwerken (zo herkenbaar). Tevens een mooie inspiratie boodschap voor onze leden, want ik denk dat we veel meer kunnen samenwerken dan we denken.…"
Mar 7, 2022
Jeroen Stafleu posted a blog post
Ha beste lezers! Via Google ben ik terecht gekomen op dit leuke platform en ik heb een kort verhaal dat ik met jullie zou willen delen.  SamenwerkenIk ben een man van 27 jaar en van beroep online marketeer. 4 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf…
Mar 7, 2022
Jeroen Stafleu is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Mar 7, 2022