Gender

Female


Location

Asperen, Gelderland


Birthday:

October 18


Age:

64


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn meer-ziend-heid stelt me in staat in korte tijd tot de kern van wie je werkelijk bent door te dringen en daarmee tot de kern van je vraag. Mijn openheid, humor, empathisch vermogen, goed kunnen luisteren en helder communiceren zie ik ook als talenten die ik daarbij inzet.


Wat is je website?

https://www.theinnernet.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit betekent voor mij een groeiend bewust-zijn. Je bent nieuwsgierig naar wie je bent en de mogelijkheden die je hebt en wilt die concreet maken. Respect voor jezelf en de ander zorgen dan voor verbinding met het Leven vanuit verbinding met jezelf en de mensen - de wereld om je heen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Van kinds af aan ben ik een nieuwsgierig mens. Ook 'zag' en 'voelde' ik altijd meer dan de mensen in mijn omgeving. De nieuwsgierigheid verdween niet, maar het voelen raakte tijdens mijn opgroeien verstopt. De drang om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en carrière te maken deed daar geen goed aan en ik raakte steeds meer weg van wie ik werkelijk was. Tijdens de zwangerschap van mijn 1e zoon werd dit behoorlijk 'opgeschud' en bij de zwangerschap van mijn 2e zoon kwam al het voelen en zien in volle heftigheid tevoorschijn. Ik dacht dat ik gek werd en wilde van al dat voelen af. Vlak na de bevalling ben ik in 1994 begonnen aan het CLI (Centrum voor Leven en Intuïtie) in Utrecht. Daar ontdekte ik, eerst tijdens diverse bewustzijns-cursussen en later in verdiepende beroepsopleidingen, weer wie ik zelf was- en ben. De healing, reading, graduate en geboortestudies waren een enorm cadeau. Niet altijd makkelijk, vaak confronterend. Maar wat een geweldige toegevoegde waarde! De bezielende leiding van de oprichters Martin McCuskey en Janneke Schrik heb ik als een enorme inspiratie ervaren. Veel later kwam daar prof. Paul de Blot bij, die me inspireerde het voelen in woorden te vatten.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In 2000 heb ik mijn coachingbureau The Inner Net opgericht. Mijn opleidingen tot reader en healer, mijn levens-en werk ervaring stellen mij in staat om snel tot de kern van de vraag en het wezen door te dringen, waardoor de mens zich wezenlijk gezien en gehoord voelt. Dit is het startpunt van bewustwording, van verandering. Als spiritueel coach zie ik het als mijn taak om vanuit de kern deze verandering te koppelen aan de ratio en het lichaam, waardoor (gedrags) veranderingen beklijven. In mijn werk doe ik dat met veel plezier op organisatieniveau en persoonlijk niveau. Dit kan in de vorm van gesprekken, trainingen en workshop's.


Mijn advies/quote aan anderen:

Durf naar jezelf te kijken en je ontdekt zoveel meer!


Joke van der Stempel left a comment for Workshops in Frankrijk
"Hallo Yolande,
Dank je wel voor je lieve reactie.
De Auvergne heeft een speciaal plekje in mijn/ons hart, dus wellicht ontmoeten wij elkaar en kunnen wij kennismaken en praten!
Warme groet, Joke"
Jan 17, 2010
Joke van der Stempel left a comment for Workshops in Frankrijk
"Chère Yolande,
Na je verzoek ben ik eerst jouw persoonlijke pagina en je website gaan bekijken.
Met plezier voeg ik je toe!
Wat een geweldige plek in de lijkt me dat in de Auvergne!
Mocht ik workshops of trainingen daar willen geven, dan weet ik je…"
Jan 16, 2010
Joke van der Stempel left a comment for Caroline Waanders
"Hallo Caroline,
Welkom bij dit netwerk!
Leuk te lezen dat ook jij een reading & healing achtergrond hebt en je intuïtie inzet in je werk!
Wens je alle goeds en veel succes!
Hartelijke groet,
Joke"
Nov 6, 2008
Joke van der Stempel left a comment for Carolien Geurtsen
"Hallo Carolien,

Sinds kort ben ik aangesloten bij dit netwerk en af en toe 'surf' ik langs de profielen van de mensen die hierbij aangesloten zijn. Zo kwam ik ook bij jouw pagina. Leuk om te ontdekken dat we gemeenschappelijke inspirators hebben!…"
Oct 20, 2008
Joke van der Stempel left a comment for Joke van der Stempel
"Hallo Jolanda,
Wat een warm welkom zo fris bij dit net! Dank je wel!
Net heb ik even je website bezocht en dit weekend ga ik er uitgebreid in lezen!
Boeiend wat je doet en spreekt me aan! Leuk inderdaad te zien dat we gemeenschappelijke zaken delen!…"
Oct 10, 2008