Gender

Female


Location

Ede, Otterlo


Birthday:

November 21


Age:

59


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Helderheid en inzicht delen. Hulpvragen, intuitief, co-creatief en oplossingsgericht begeleiden. En verder deel ik mijn passies uit in zingen, via mijn schilderijen en mijn spirituele coloms. Alles vanuit schouwend bewustzijn. Instrument zijn van liefdevolle energie, die het mogelijk maakt dat mensen transformeren en bewustworden en hiermee een bijdrage leveren aan wereldwijde transformatie.


Wat is je website?

https://www.anarupa.nl


extra website

https://www.blue_star.org


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

't is een term, maar een begrip. Voor mij vertegenwoordigt het een doordrenkende verlichting die mijn vermeende zwaarte ontkracht. Zoals je je groententuin bemest, blijkt spiritualiteit ook het riekend goedje dat de boel uiteindelijk tot groei en bloei brengt. Op een zeker moment raakt het uitgewerkt, bestaat het niet meer om de simpele reden dat het volkomen opgenomen is in het systeem. Het bijmesten is in deze vergelijking het onderhouden van de vruchtbare grond in mij.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

De kennismaking met Sri Vasudeva; een verlicht meester, heeft mij doen inzien dat ik een spiritueel wezen ben met een fysieke ervaring.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Zingen heeft op dit moment de meeste aandacht naast het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling richting manifestatie en bevrijding, De songs die ik op de buhne breng gaan vooraf aan woorden uit mijn belevingswereld. De energie die ik uitstraal in alle dimensies van bestaan kan de liefdevolle luisteraar inspireren naar eigen inzichten. Dat is hoe het werkt... ik zie toe.


Mijn advies/quote aan anderen:

I cannot teach you anything, neither do I have smart advices or final solutions. Life includes all messages. What I see now is available and free to share, and I will if you'd ask me. It might inspire you to find your answers in the play. Om Shanti!


Judith posted blog posts
Jun 8, 2010
Judith replied to Theo Buijsrogge's discussion Inspirerende bijeenkomsten Spiritueel Ondernemers Netwerk?
"(…) Laten we ieder onze eigen weg gaan. Dan komen we elkaar onderweg zeker tegen.
Lees meer in de bijlage >>In Satsang samenkomen


Het woord Satsang is Sanskriet voor “in waarheid samenzijn”. Het is samenkomen en met elkaar in gesprek zijn over…"
Mar 4, 2010
Judith posted a blog post
Oh heerlijkheid in mijn bereikJe bent mijn liefste LiefHoe welkom is je HemelrijkHet al dat ik beliefHoe zalig weten wat verwachtdat keer op keer verschijntals vuur dat duisternis versmachten schaduwen omlijntSteeds lichter wordt mijn vreugde…
Sep 9, 2009

Vrienden (1)