Gender

Male


Location

Apeldoorn


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

ik bied mijn internationale ervaring in ondernemen en management graag aan anderen aan, samen met mijn creativiteit en onze samenwerking kunnen we dan meestal iets moois creeren


Wat is je website?

https://kempenco.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit is voor mij bewust zijn van hetgeen gebeurt, van het leven dat ik leid en de consequenties die dat heeft, van wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook bewust zijn van de intentie van anderen, proberen te begrijpen wat mogelijke drijfveren zijn achter handelen of uitspraken. Bij mij leid dit tot meer begrip en tolerantie.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is in de loop der tijd gegroeid en een aantal mensen hebben mij voor mij nieuwe dingen laten zien waarover ik ben gaan nadenken, lezen, en weer met anderen in contact ben getreden. Dit mooie proces is zeker niet ten einde.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Voor mij is er geen onderscheid tussen werk en prive, spiritualiteit kan ik niet aan- en uitzetten. Het enige dat soms oude reflexen laat bovenkomen is haast/tijdgebrek.


Mijn advies/quote aan anderen:

Geniet met volle teugen van het leven dat je nu leidt en het moois dat er voor jou is


Marcel van Kempen left a comment for Theo Buijsrogge
"Hoi Theo,
Leuk om te zien dat je nog steeds heel actief bent met spiritualiteit en het ondernemers netwerk. Ben benieuwd hoe het met je gaat!
Hartelijke groet,
Marcel"
Jul 12, 2008