Gender

Female


Location

Amersfoort, Utrecht


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Je kunt bij mij terecht voor familieopstellingen, organisatieopstellingen, aurareading, bedrijfsenergie waarnemen, transformatieprocessen en coaching


Wat is je website?

https://www.coach-inn.nl


extra website

https://coach-inn.blogspot.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij ruimte geven aan intuitie, het onderzoeken van energie en ontdekken wat er allemaal voor moois is tussen hemel en aarde.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als kind wilde ik altijd al weten hoe het leven in elkaar zit. Ik bevond mij echter in een context waar voor deze vragen niet zoveel ruimte was. Mijn geestelijke gesteldheid dwong mij er echter toe om steeds op zoek te blijven. Het doorlopen van een coachopleiding, een readingopleiding en een opleiding voor het begeleiden van opstellingen hebben hierin voor de benodigde beweging gezorgd. Op dit moment is voor mij elke ontmoeting inzichtgevend, die maakt dat ik de weg terug naar huis gevonden heb.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn trainingscentrum "Het Bolwerk" geef ik trainingen, coaching en consulten op het gebied van energiemangement en opstellingen. Zo ben ik dagelijkse bezig met spiritualiteit.


Mijn advies/quote aan anderen:

Keer terug, keer terug, keer terug naar huis


Nienke Binkhorst posted a blog post
Deze week kon ik aan verschillende dingen merken dat het (gelukkig) weer langer licht wordt. De lamp die op de tijdklok staat, gaat aan op momenten dat het nog klaarlichte dag is. De sensorlampen in de tuin krijgen weer voldoende daglicht te zien,…
Feb 6, 2009
Jolanda Simons commented on Nienke Binkhorst's blog post Basisopleiding Familie- en Organisatieopstellingen
"Dag Nienke,

Mijn ervaring is dat naast familie-en organisatieopstellingen de opstelling t.a.v je Ware Natuur een cruciale factor is die vaak nog onderbelicht blijft. Het leren "ont-rollen" (je ontdoen van de rollen die je in familie-en…"
Jan 23, 2009
Nienke Binkhorst posted a blog post
In de toolkit van een moderne coach, counsellor, manager of therapeut mag eigenlijk de vaardigheid om systemisch te kunnen denken, kijken en werken niet ontbreken.Volgende week donderdag start een nieuwe editie van de 5-daagse basisopleiding…
Jan 22, 2009
Nienke Binkhorst left a comment for Bert-Jan van der Mieden
"Hoi Bert-Jan,

Dank voor je weblogggevens. Ik zal je de komende tijd regelmatig volgen. Ook ik heb een weblog http://coach-inn.blogspot.com.

Veel succes met het verspreiden van inspiratie.

Hartelijke groet,
Nienke"
Aug 2, 2008