Gender

Male


Location

Amsterdam


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Stressmanagement Herstel van burnout Meditatie docent Bewust in het leven staan Verwerking van het verleden Balans tussen zijn en worden (overstijgen van de schijnbare tegenstelling).


Wat is je website?

https://www.dezilverster.nl


extra website

https://dezilverster.hyves.nl/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is dat het altijd mogelijk is contact te maken met een inherent vrije en liefdevolle dimensie in jezelf. Hoe verkrampt, angstig en dwangmatig je ook bent, de oergrond van je bewustzijn is daar vrij van, net zoals een spiegel inherent vrij is van de reflecties daarop. Spiritualiteit is voor mij een zelfoverstijgend principe, dat je alleen recht kunt doen door zeer persoonlijk te worden en te belichamen wie je werkelijk bent.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb een weg afgelegd langs meerdere stromingen rondom persoonlijke groei en bevrijding. BIj Zijnsoriënatie en met name haar inspirator Hans Knibbe vond ik een passende mix van spiritueel bewustzijn, wetenschap en geaardheid.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik coach mensen, geef trainingen en cursussen In mijn vorige baan als projectmanager was ik veel gericht op de relatie, in de overtuiging dat daar het meeste mis gaat in een project.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vertrouw, ontspan, en kijk dan wat er te doen valt.


Peter Hofstee left a comment for Raguel
"Hi Raguel,
leuk initiatief. Ik probeer lid te worden, maar de site van de vrije omroep wist mijn gegevens en blijft hangen in het invoerscherm. Opstart problemen? Ik stuur daar ook nog een email heen.
Met vriendelijke groet,
Peter Hofstee"
Nov 24, 2008