Gender

Female


Location

Amsterdam


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

- Het geven van Business Yoga lessen - Mijn boek, Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag - Vergader met jezelf sessies, dit zijn korte, krachtige sessie, uitermate geschikt voor druk bezette mensen. Ik geef deze sessies op kantoor. - Samen opstellen van een Persoonlijk Meditatie Plan Dit alles doe ik met enthousiasme. Ik vind het een geweldige eer om de tools die tot mij gekomen zijn als Kundalini Yoga docent te verspreiden. Ik doe dat met respect voor de teachings en met lef en bewandel graag paden die anderen niet bewandelen om de missie: 'meditatie is net als tandenpoetsen, iets wat je dagelijks, minimaal 1 maal moet doen, wil je fris, gezond en gelukkig zijn', uit te voeren.


Wat is je website?

https://www.investinyoga.nl


extra website

https://www.businessyogaonline.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Ik heb de spirituele snelweg genomen, door me te commiteren aan de kundalini yoga. Het zorgt ervoor dat ik mijn angsten onder ogen durf te zien, dat ik een diepe relatie met mijn ziel heb ontwikkeld en deze nog elke dag verder ontwikkel en het zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat ik mijn potentie, mijn purpose hier op deze aarde, kan uitvoeren en dat geeft kracht en rust.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Na jarenlange fysieke klachten, wist ik dat ik yogadocent moest worden, om deze klachten structureel op te lossen. Via internet kwam ik een 1-jarige kundalini yoga lerarenopleiding tegen en die ben ik gaan doen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Sinds 1 april 2008 ben ik als ondernemer full time bezig met Invest In Yoga, you deserve it. Als leverancier van rust, ontspanning en bewustzijn in de 'business' wereld. Zo heb ik het boek Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag geschreven, en verzorg ik Business Yoga trajecten voor individuen, teams en organisaties.


Mijn advies/quote aan anderen:

Adem diep in, adem diep uit en ontspan!


Mirelle van den Anker posted a video
Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal negen minuten per dag zorgt voor gezonde flexibele en ontspannen medewerkers, zodat jouw organisatie gemakkelijk zijn doelen bereikt en een heel prettige omgeving wordt om in te werken.
Apr 29, 2020
Gerda Maria Hendrickx commented on Mirelle van den Anker's blog post Vier krachtige technieken die je helpen om stoom af te blazen
"Lieve Mirelle,

Bedankt voor het publiekelijk delen van jouw tips, een aantal ervan paste ik reeds meermaals automatisch toe en ze brengen inderdaad gewenste resultaten.

Bedankt om ze nog eens in herinnering te brengen want het is altijd fijn om…"
Jun 26, 2013
Mirelle van den Anker posted a blog post
Ik merk in mijn praktijk dat er veel mensen zijn waarbij de maat flink vol is. Om het minste of geringste vliegen ze uit hun slof. Ze reageren dit vaak af op zichzelf, hun geliefden of hun kinderen, terwijl ze dat helemaal niet willen. Maar het…
Jun 25, 2013
Mirelle van den Anker left a comment for Joost van Erp
"Beste Joost,
 
dank voor je snelle reactie. Site is inmiddels weer in de lucht: www.investinyoga.nl. Wil je nog eens de moeite nemen daar te kijken. Daarnaast ligt eind deze maand ook mn boek 'Business Yoga, weg met de stress op het werk in maximaal…"
Jan 23, 2011
Mirelle van den Anker left a comment for Tobias Dijkstra
"hoi Tobias,

Dank voor je uitnodiging. We kennen elkaar nog niet persoonlijk. Wellicht heb je me gevraagd vanwege de workshop 'geld is energie. In deze workshops kijk ik samen met deelnemers naar hun relatie tov geld. Het is heel treffend hoe dit…"
Oct 6, 2009
Mirelle van den Anker left a comment for Zerline Nooij
"ja idd! leuk je hier te ontmoeten! alles goed?"
May 13, 2009
Mirelle van den Anker replied to Theo Buijsrogge's discussion Financiële crisis
"hallo allemaal,

Ja, de financiele crisis. Ik heb 7 jaar lang gewerkt binnen ING en ik ben nu een startende zelfstandige ondernemer. Ik ga nu nog steeds 3 keer in de week naar kantoor (voor veel minder geld, maar met veel meer voldoening en…"
Nov 24, 2008
Mirelle van den Anker left a comment for Raguel
"hi Raquel,

Ik heb al jaren geen televisie, dus jou steunen bij het nieuwe omroepinitiatief speelt voor mij persoonlijk niet. Het grappige is wel, dat zojuist de dvd, die ik gemaakt heb van de 40 daagse Europese Sadhana tour klaar is en ik op zoek…"
Nov 24, 2008
Mirelle van den Anker left a comment for Daniëlle Doeve
"Hi Danielle,

Theo attendeerde me op jou, ik heb altijd gewerkt bij ING en heb nu mijn tijd vrij gemaakt voor mijn missie, het bedrijfsleven bewust maken dat meditatie net zoiets als tandenpoetsen, dat je elke dag moet doen, om een schone geest te…"
Oct 27, 2008
Mirelle van den Anker left a comment for Jolanda Simons
"hi Jolanda,

Dank voor je reactie. Je hebt me laten me zien hoe je gebruik kan maken van dit netwerk, dank voor de inspiratie.

fijne dag,
Sat Kirtan Mirelle"
Oct 24, 2008
More…