Gender

Female


Location

Amsterdam, Noord Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik wil mensen coachen, counsellen en middels workshops trainingen aanbieden. Daarnaast ben ik singer/performer, en kan optredens verzorgen, en workshops mantra- en bhajans-zingen.


Wat is je website?

https://In ontwikkeling.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij de onzichtbare verbinding tussen alle mensen, de bron waaruit wij allen voorkomen en de frequency waarop je bij iedereen kan afstemmen om van hart tot hart contact te hebben.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanuit mijn opvoeding heb ik basiskennis van mijn moeder meegekregen over karma, reincarnatie, liefde voor de natuur en vegetarisme. Later ben ik zelf op zoek gegaan en heb een aantal jaar de Veda's bestudeerd in de Hare Krishna gemeenschap. De inspiratie en inzichten die ik daar heb opgedaan vormen mijn spirituele voorland. Verder ben ik heel nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Reiki en Bachbloesems gebruik ik al geruime tijd en Space Clearing is mij niet vreemd. De laatste jaren ben ik bezig mij te verdiepen in de Maya-astrologie, het Inca-sjamanisme, Abraham-Hicks en Eric Dowsett. Verder volg ik momenteel de opleiding Train de Trainer bij Open Circles Academy.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn werk met mensen kijk ik naar de complete persoon, dat wil zeggen, mind, body en soul. Ik ga ervan uit dat mensen op spiritueel niveau oneindig veel mogelijkheden hebben. Ik spreek hen op die frequentie aan en kijk wat dat teweeg brengt.


Mijn advies/quote aan anderen:

Your focus becomes your reality, so only look for what you want to see.


Rati Manjari van Sijll left a comment for Workshops in Frankrijk
"Hoi Yolande,

Dank voor je bericht. Ik had er al van gelezen, ik weet even niet meer waar. Leuk dat je dit doet. Heel veel succes ermee!

groetjes,

Rati"
Jan 20, 2010