Gender

Female


Location

Sanssat


Birthday:

October 25


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Yolande Centre d´Art Sanssat is een spiritueel workshopcentrum in Frankrijk voor liefhebbers van kunst, cultuur en natuur. Wij hebben holistische workshops gebaseerd op Lichaam, Geest en Atelier. Iedere workshop heeft 2 tot 3 coaches en een eigen keukenteam. Onze tuinen en ons sociale systeem zijn gebaseert op de principes van de permacultuur. Aanwezig zijn: Binnen: schilder en beeldhouwatelier, dans / yogazaal, meditatiekapel / stilteruimte, bibliotheek en de Grand Salon met houtvuur. Buiten: De droomtuinen zijn opgebouwd in de vier elementen met een natuurpodium met beamer en groot buitenscherm, klein podium, groot grasveld voor spelen, 2 vuurplaatsen, buitenkeuken met bar, terras onder de druiven, natuurterras en de theetuin. Vlakbij zijn de bergen van La Montagne Noire, het labyrinth van Billy en de gezondheidsbronnen van Vichy. Voor meer informatie: www.ycas.nl Zie ook mijn Ning Netwerk: Yolande Centre d ‘Art Sanssat Vanaf April zijn wij in Frankrijk: 0033 470


Wat is je website?

https://www.ycas.nl


extra website

https://www.yolandecentredart.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Liefde zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Osho, Eckart Tolle, Rudolf Steiner,Yung.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn werk als beeldend kunstenaar is een uitbeelding van mijn overtuiging dat mens, dier, plant en steen gelijkwaardig aan elkaar zijn en elkaar nodig hebben om in ontwikkeling te zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

Deel jouw talenten en passies, bundel al die gouden energie en zet deze om in actie.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hallo Yolande,
  je website ziet er inspirerend en uitnodigend uit. Wellicht dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen, deze zomer echter heb ik je niets te bieden.
  Wel wil ik de website van kunstenaar Norbertus onder je aandacht brengen, hij heeft zijn atelier in prachtig 16e eeuws pand in Amersfoort waar hij workshops en les geeft, ook in samenwerking met andere kunstenaars.


  Jacqueline
  Norbertus - Home
 • Hallo Yolande,
  Nee, ik denk dan dat je mij niet goed begrepen hebt. Ik ben zelf al jarenlang gekwalificeerd docent en Beeldend Kunstenaar. Ik wil wel als Gast-docent iets voor jou komen doen, maar assisteren is niet echt de bedoeling, in die zin dat ik bij een andere kunstenaar in zijn of haar workshops ga assisteren.
  Ik heb mijn eigen lessen, seminars en lezingen die ik geef.
  En natuurlijk je kunt mij altijd vragen een keer een gast-les te komen geven in mijn eigen vakgebied. dat was eerlijk gezegd mijn insteek.
  Ik vind het ook zeker leuk om een keer bij je te komen kijken.
  Ik heb helaas geen tijd de komende tijd. Maar richting de zomer, wil ik wel een aantal gast-docent workshops komen geven wanneer dit past binnen het kader waarin jij werkzaam bent.
  Ik hoor graag van je terug.
  Met vriendelijke groet,
  Majella Blijdenstijn
 • Hallo Yolande,

  Ik kwam op jouw pagina hier bij Spritueel Ondenemers terecht en voelde me hier meteen "senang"!
  Ik heb mij hier net vandaag aangemeld en ik voelde me hier nog een beetje een "kat in een vreemd pakhuis"! Totdat ik dus bij toeval hier op jouw site terecht kwam!
  Ik zie heel veel overeenkomsten waarvan de grootste is: Dat we beiden Beelden Kunstenaar zijn .
  Om verschillende redenen zou ik graag met jou in contact willen mogen komen.
  Ik kan hier nu nog iet zoveel laten zien. ik heb alvast een paar van mijn schilderijen hier op mijn pagina gezet.Maar ik ben nog lang niet klaar! ben nog bezig met het bouwen van een eigen website. Ik heb de afgelopen tijd veel gereisd en heb enige tijd het buitenland gewoond (o.a op Bali) Ik herken veel mbt tot France, waar ik ook 12 jaar gewoond heb. Ik tracht nu hier vanuit Nederland ,waar ik steeds meer moeite heb om "Te wortelen", toch iets op te bouwen weer voor mij in de Beeldende Kunst en kwam deze site tegen van Spiritueel Ondernemers Netwerk. Ik ben benieuwd wat dit voor mij kan gaan doen!.Als je een gastdocent schilderen, tekenen, boetseren, grimeren, decorbouw en verhalen vertellen (en nog veel meer!)nodig hebt voor een van je locaties, hetzij hier in Ned., hetzij in France, dan prima/leuk! Ik heb momenteel geen atelier, en werk vanuit een 3-kamer-appartement. Niet ideaal,maar het IS even niet anders!
  Anyway, ik hoor graag van je terug. Met warme groet, Majella Blijdenstijn (eigen e-mailadres is: majella_blijdenstijn@hotmail.com)
 • Dag Yolande,
  Ik zocht een manier om te reageren op de berichtje van gisteren.
  Ik wil graag mijn diensten en hulp aanbieden om via mijn centrum je foldermateriaal te verspreiden. Wij leggen op een tiental locaties in Gent, Kortrijk en Antwerpen onze folders en willen gerust die van jou meenemen.

  Groetjes
  Annick
 • Hallo Yolande

  Leuk, wat je doet, veel succes. Ik hou je in gedachten...

  Veel groet, Leoni
 • Hoi Yolande,

  Dank voor je bericht. Ik had er al van gelezen, ik weet even niet meer waar. Leuk dat je dit doet. Heel veel succes ermee!

  groetjes,

  Rati
 • Hallo Yolande,
  Dank je wel voor je lieve reactie.
  De Auvergne heeft een speciaal plekje in mijn/ons hart, dus wellicht ontmoeten wij elkaar en kunnen wij kennismaken en praten!
  Warme groet, Joke
 • Hoi Yolande,

  Ik had mijn profiel al lange tijd niet meer bezocht, tot jouw uitnodiging kwam! Ik heb je toegevoegd en meteen mijn profiel (rigoureus) geupdate. Wellicht dat ik nog eens inspiratie en ontspanning kom zoeken in Frankrijk. Ik deed er een paar jaar geleden een vision quest en genoot toen ontzetttend van het land, de cultuur en de natuur. Een mooie site heb je en een heerlijk leven zo te zien!
 • Chère Yolande,
  Na je verzoek ben ik eerst jouw persoonlijke pagina en je website gaan bekijken.
  Met plezier voeg ik je toe!
  Wat een geweldige plek in de lijkt me dat in de Auvergne!
  Mocht ik workshops of trainingen daar willen geven, dan weet ik je te vinden
  Ik heb je adres opgeslagen en wie weet ontmoeten wij elkaar hier of in Frankrijk!
  au revoir
  Joke van der Stempel
 • Yolande,

  leuk om je via deze plek te ontmoeten. Jouw passie is interessant om te lezen. Zo zijn er weer 'linkjes' te leggen. Frans is niet mijn sterkste kant maar ik probeer wat: bonne route.
  Martin
This reply was deleted.