Gender

Male


Location

Renswoude


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Door het delen van inzichten en verbinden van mensen en organiseren.


Wat is je website?

https://www.qualityoffice.nl


extra website

https://www.beterzitten.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het weten dat we hier niet voor niets zijn, maar met een plan voor innerlijke groei. We zijn niet afgescheiden maar deel van het grote geheel. Ook in ondernemen luisteren naar de intuïtie en niet verzuipen in de waan van alledag.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Na diverse cursussen als Reiki en NLP in contact gekomen met Heliostiek. Dit geeft inzicht in energetische processen waardoor inzicht in de zin van het bestaan is toegenomen en paradigma verandering heeft plaatsgevonden. Innerlijke rust door middel van meditatie versterkt het proces van werkelijk Nieuw Zijn.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Met de organisatie werken aan duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Betrouwbaar en betrokken vanuit het houden van de Mens zelf.


Mijn advies/quote aan anderen:

In overgave accepteren 'dat wat er is' en er dankbaar voor zijn.


Roelof Wobben left a comment for Raguel
"Goedemorgen Raguel, ik heb je naam en initiatief doorgegeven aan Leo Touw redacteur van witte-lelie.nl. Kan zijn dat hij contact met je gaat zoeken.
Groet en goed weekend,
Roelof Wobben"
Nov 28, 2008
Roelof Wobben left a comment for Raguel
"Goedemorgen Raguel.
Dank voor je bericht. Ik ben, naast mijn kostwinning, bezig een stichting op te richten, Novus Suus (Nieuw Zijn) die spirituele mensen en organisaties aan elkaar wil verbinden. Zie voor de…"
Nov 24, 2008
Roelof Wobben left a comment for Jean-Paul Close
"Beste Jean-Paul,
Dank voor je artikel. Ik denk samen met jou dat we op een kantelmoment staan. Het kan zo niet doorgaan. Er is steeds meer onbalans in welzijn en welvaart. Alles in de wereld komt voort uit eigenbelang. Wanneer we nu niet naar een…"
Oct 27, 2008
More…