Gender

Male


Location

Renswoude


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Door het delen van inzichten en verbinden van mensen en organiseren.


Wat is je website?

https://www.qualityoffice.nl


extra website

https://www.beterzitten.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het weten dat we hier niet voor niets zijn, maar met een plan voor innerlijke groei. We zijn niet afgescheiden maar deel van het grote geheel. Ook in ondernemen luisteren naar de intuïtie en niet verzuipen in de waan van alledag.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Na diverse cursussen als Reiki en NLP in contact gekomen met Heliostiek. Dit geeft inzicht in energetische processen waardoor inzicht in de zin van het bestaan is toegenomen en paradigma verandering heeft plaatsgevonden. Innerlijke rust door middel van meditatie versterkt het proces van werkelijk Nieuw Zijn.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Met de organisatie werken aan duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Betrouwbaar en betrokken vanuit het houden van de Mens zelf.


Mijn advies/quote aan anderen:

In overgave accepteren 'dat wat er is' en er dankbaar voor zijn.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Goedemorgen Roelof,

  Novus Suus is een mooi en bijzonder initiatief. De website van Nieuw Zijn is duidelijk en helder. Ik zie inderdaad voldoende mogelijkheden om verbinding te leggen. Op dit moment heeft voor ons de ledenwerving prioriteit. Na deze eerste ledenwerving wil ik graag in contact met je komen om te ervaren welke mogelijkheden er voor samenwerking zijn.

  Tot zover wens ik jou en de stichting Novus Suus heel veel succes. En… de weg er naar toe is net zo mooi als het einddoel. Groetjes Raguel
 • Goedemiddag Roelof,

  Ik wil je graag nader kennis laten maken met een omroepinitiatief dat programma's maakt met diepgang en rust. We hebben leden nodig om als ongekleurde omroep verandering te brengen. Om het potentieel uit mensen te halen: informeren, stimuleren en activeren.

  Verrijkende informatie verstrekken, vrij van bindingen met religieuze, politieke of commerciële organisaties, dat is waar het voor de Vrije Omroep om draait. Op deze wijze wil de Vrije Omroep een platform voor alle vrije geesten en ongebonden organisaties in Nederland aanbieden.
  Zie het als een kans. Het is aan de mensen of ze deze kans grijpen of niet. Verandering begint bij jezelf.

  Wil je de Vrije Omroep steunen? Dat kan door via:
  www.vrijeomroep.nl
  voor 5,72 euro per jaar lid te worden.

  Op de website zijn diverse persberichten, interviews en informatie om te ervaren waar de omroep staat.

  Veel plezier en we zien je (welkome) steun graag tegemoet.

  Groetjes, Raguel
 • Beste Roelof,
  Fijn dat je zo reageert en natuurlijk ben ik het helemaal met je eens dat we hard moeten werken aan de ontwikkeling van de gevoelskant van de samenleving, inclusief ondernemerschap. Maar deze leiderschaptaak is moeizaam omdat men zo grandioos blind is geworden door de hebzucht van misbruik. Dat neemt niet weg dat we door moeten zetten en nu helemaal daar wij de kredietcrisis nu eindelijk hebben om iedereen te laten zien hoe grandioos fout het kan gaan als we op deze weg doorgaan. Het is taboe om over gevoelens te praten totdat je weer in aanraking komt met angst en onzekerheid. Natuurlijk gun ik iedereen een stabiel bestaan maar soms is het nodig dat de oren flink gewassen worden van de maatschappij om tot de inzichten te komen die nodig zijn voor die status van tevredenheid. Geluk is iets waaraan gewerkt moet worden, vooral als je het al hebt.

  In de huidige wereld situatie, en zeker over enige maanden wanneer de collectie angst er goed in zit geloof ik zeker dat je nieuwe cursus een kans van slagen heeft. Maar verlies niet uit het oog dat ratio ook nodig is voor welzijn, niet alleen spiritualiteit, om te voorkomen dat wij afzakken in een chaos.
  Hartelijke groet
  Jean-Paul
This reply was deleted.

Groepen