Gender

Female


Location

Antwerpen


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen, analytisch inzicht, alertheid, denkkracht, 'inzicht in the field' . Mijn vermogen om met mensen op ieder niveau te kunnen communiceren. Mijn vermogen om lastige materie en theorie voor iedereen toegankelijk en begrijpbaar te maken.


Wat is je website?

https://www.Phronesis.be


extra website

https://www.art4thoughts.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij betekent spiritualiteit dat ik voortdurend besef dat ik deel uitmaak van een groter geheel, en dat alles wat ik doe, en denk en zeg, invloed heeft op alles. Dat maakt dat ik tracht bij alles wat ik doe bewust te handelen 'for the good of the whole' . Ik wil proberen iets bij te dragen aan een bewustere wereld en een meer integere wereld.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat is gegroeid gedurende mijn carrière hoewel ik altijd wel op die manier 'wakker ' was als kind al. Er is geen speciaal moment aan te wijzen waarop het begon, het is gestimuleerd door mijn ervaringen. Een belangrijke ervaring is voor mij geweest dat ik me gedurende vele integriteitstrajecten die ik uitgevoerd heb, realiseerde dat de meeste fouten of missers of overtredingen niet met opzet gebeuren. Het schokkende was om te ontdekken dat de meeste mensen veelal onbewust leven, zich niet realiserend wat hun daden en keuzes voor impact kunnen hebben. Veel mensen zitten in vaste patronen en hebben het denken en voelen uitbesteed, zeker op werkvlak, maar vaak ook privé. Mensen beseffen ook nauwelijks dat je met je keuzes van iedere dag, aan je 'zelf' bouwt aan je persoonlijkheid en wie je wil zijn.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mensen wakker maken, ze bewust maken van het belang van alertheid bij hun keuzes. Ze laten voelen, hoe krachtig je eigen beginselen zijn en hoe belangrijk het is die te kennen en te respecteren. Ze laten voelen hoezeer je eigen diepste beginselen de lijn zijn met je 'ware' ik , met je ziel. Mensen leren 'voor' denken (in plaats van nadenken = denken wat al eerder is gedacht) en voelen. Mensen laten ervaren hoezee ze deel uitmaken van één kosmisch proces.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees je ervan bewust dat je met elke belangrijke keuze neerzet in de wereld wie jij bent, en wie jij wilt zijn.


Tanni Koens left a comment for Anneloes van der Linden
"Lieve Anneloes, ik had jou hier nog niet gezien, liefs"
May 11, 2010
Tanni Koens left a comment for Wieger van Dalen
"Hallo Wieger, leuk je hier aan te treffen, dit is een heel inspirerend netwerk, ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven. Mooie krachtige betekenis geef jij.
Groet Tanni"
Apr 22, 2009
Tanni Koens left a comment for Martin Linthorst
"Hallo Martin,
Leuk je hier te zien staan, wie weet wat er nog uit ontstaat, het is in elk geval een inspirerend heel snel groeiend netwerk, Overigens heb je jezelf mooi geprofileerd, er zit AL in én jouw levensvisie, mooi!
warme groet Tanni"
Mar 23, 2009
Tanni Koens left a comment for Arsène van Nierop
"Lieve Arsène,

Wat geweldig om je hier te zien, staan helemaal op je plaats, en zo mooi zoals je jezelf profileert, petje af, chapeau! Ik ben er erg trots een vriendin van jou te mogen zijn,

liefs Tanni"
Mar 20, 2009
Tanni Koens left a comment for Jolanda Simons
"Dag Jolanda, Ik ben me ervan bewust dat ik een late reageerder ben, ik ben onder de indruk van wat je allemaal neerzet. Al duurt het inderdaad even voor alles bezonken is. Wat een mooie cadeau heb je van je dochter gekregen. En die Maya cultuur waar…"
Mar 10, 2009