Gender

Male


Location

hilversum, noord-holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

mijn talenten ondersteunen anderen het beste in zichzelf verder te ontwikkelen, te gebruiken en van te genieten. dit doe ik op individueel, team en organisatieniveau.


Wat is je website?

https://www.ramakers-opleidingen.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit voor mij betekent voor mij ervaren dat ik niet altijd krijg wat ik wil, maar wel wat goed is voor mij. het betekent voor mij dat iedereen hier is om zijn/haar unieke talenten in te zetten voor zichzelf en het geheel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

ik voel met alle overtuiging dat ik ben waar ik nu ben door iedere seconde die ik heb meegemaakt en iedere keuze die ik heb genomen. situaties waarvan ik eerst dacht dat ze negatief waren bleken later een zegening te zijn geweest. en ik ben ervan overtuigd dat ik een engeltje op mijn linkerschouder heb zitten dat het heel goed met mij voor heeft.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

walk your talk en ik realiseer mij iedere dag hoezeer ik nog kan groeien. tijdens mijn trainingen en coaching geef ik mijn mening, soms confronterend en tegelijkertijd doe ik dat liefdevol en vol respect voor de ander. ik respecteer dat ik maar een heel klein druppeltje ben in de oceaan van betekenisvolle situaties waarin mijn klanten komen en zich kunnen ontwikkelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

weet wat je aandacht geeft, want wat aandacht krijgt groeit


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

  • Fijn. Ik heb je toegevoegd aan mijn links.
    Binnenkort krijg ik een hele nieuwe website.

    Liefs
    Yolande
This reply was deleted.