Gender

Male


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Coaching op "wat-wil-ik" vraagstukken; prive, je werk of bedrijfsmatig (visievorming) en assessments (wat-kan-ik). Ik maak gebruik van visualisatietechnieken en van het Jungiaans instrument CADT waarbij autentieke van aangepast gedrag competenties worden onderscheiden, naast masculiene van feminiene.


Wat is je website?

http://www.arjuna.nl


extra website

http://www.bartvanbaarsen.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het mannelijke en vrouwelijke in harmonie brengen, op elk niveau: mens, organisatie, maatschappij


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb veel leertherapieen gevolgd en langdurig verbonden geweest met de school voor filosofie waarbij ik advaita vedanta praktiseerde. Toch is het leven dat mij het meest gevormd heeft. Hierbij is het volwassen leren omgaan met de verschillende informatie die mijn intuitie, mijn rede, de feiten en mijn gevoel me ingeven, een intensieve leerweg. Het uit zich in het omgaan met de ups en downs van mijn eigen bedrijf en in mijn relatie met mijn vrouw en kinderen. Hierin komt alle samen en kon ik leren spiritualiteit in mijn leven te integreren.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben trouw aan mijn waarden en heb van mijn kwaliteiten mijn beroep gemaakt om anderen bij zichzelf te brengen en ze te leren te ontdekken wat ze diep down wensen/geleefd wil worden.


Mijn advies/quote aan anderen:

wat geleefd wil worden openbaart zich door gedachtes, gevoelens of visualisaties


bart van baarsen posted an event

Dec 5, 2014 at 20:00 to Jan 1, 2015 at 21:00

utrecht

Apr 29
bart van baarsen left a comment on Adviseurs
"Als ik zo de kranten lees, wordt het de hoogste tijd dat we het vrouwelijke in ons zelf, organisaties en maatschappij weten te omarmen en te integreren!"
Aug 28, 2011
bart van baarsen left a comment for Jolanda Simons
"hoi jolanda
ja leuke site!
En wat een reacties, leuk dathet werkt!
Succes verder.
gr
bart"
Nov 3, 2008
bart van baarsen left a comment for Walter Berghoef
"Hi Walter
Volg jaar doen we weer wat nav een boek wat nu geschreven wordt.
Waar kan ik kijken naar de workshop van David Whyte. Ik ken hem overigens niet. Ik vind het trouwens als ik wel kijk erg moeilijk om zo iets in te schatten. Mijn ervaring is…"
Aug 11, 2008
bart van baarsen left a comment for Theo Buijsrogge
"Hoi Theo
Ja ik ben bezig met een boek. Spirit in het werk, samengesteld door 12 auteurs. Komt begin volgend jaar uit en dan zullen we er ook een congres over houden. Ik schrijf zelf ook een paar artiklen en vind het leuk om te schrijven en te…"
Jul 17, 2008
bart van baarsen left a comment on Coaches
"De kunst van ondernemen is om wat je ten diepste als mens wil en aan kwaliteiten hebt om te zetten in zakelijke activiteiten die de behoefte van de klant vervullen. Hierbij gaat het om alignment van wat je als bedrijf bent, wat je communiceert en…"
Jul 16, 2008

Groepen