Gender

Female


Location

Merksplas


Birthday:

December 10


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn aanstekelijke energie en puurheid zijn mijn leidraad in mijn leven, en in mijn weg die ik bewandel als ik een eindje met andere mensen oploop. Ik heb een onderzoekende en breeddivergerende geest en creëer makkelijk een sfeer van intimiteit en veiligheid. Ik floreer op het snijvlak van organisatorische en persoonlijke doelen, en ga voor mijzelf altijd uit van spirituele ontwikkeling als hoogste goed. Voor anderen kan ik me dienend opstellen aan hun wensen. Leiderschap, Paardencoaching, Systemisch werk, Neuro-emotionele integratie, lichaamswerk (o.a.Transformational Breathing) en natuurwerk zijn mijn talenten.


Wat is je website?

https://www.bonspirit.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is de kern waar vanuit ik mijn leven leid, met beide voeten op de grond, en in contact met het grotere geheel. Het is mijn taak als persoon om mijn ziel een stuk groei mee te geven. Ik leef graag naar mijn ziel, mijn hoofd, hart en lijf helpen me daar bij.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Altijd gehad, dieren en natuur speelden altijd een rol. En met helder hart waarnemen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In coaching en in trainingen, o.a. over leiderschap en samenwerking, zal ik spiritualiteit altijd op enige wijze laten terugkomen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Kom erachter welke magische bewegingen jouw ziel volgt, en welke helend zouden zijn.


maatje.bon left a comment for Bert Suik
"Maar de goede baceterien worden dus niet gedood???! Hoe kan dat met dezelfde zwakstroom?"
Jun 22, 2011
maatje.bon left a comment on België
"Al bijna 20 jaar woonachtig in het mooiste dorp van Vlaanderen..Zondereigen. Vanuit deze krachtige en wonderschone plek werk ik met mensen die op het snijvlak van organisatiedoelen en eigen verlangens dilemma's tegenkomen. Een eigen pad creeren en…"
Jun 21, 2011

Groepen