Gender

Male


Location

Merksplas


Birthday:

January 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mensen helpen die zich willen bevrijden van geestelijke, lichamelijke en psycho-somatische klachten, zodat ze zich weer kunnen concentreren op hun aardse/spirituele zaken. Dit alles met ondersteunende therapie en innovatieve technieken. Die nieuw zijn voor Europa.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Weten dat je meer bent dan vlees en bloed, jezelf laten gidsen door je hogere zelf. Dit kan het beste als je onderbewustzijn en je bewustzijn op de zelfde golflengte samenwerken.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Eerst was er het God bewustzijn via mijn ouders. Daarna handoplegging door Gerard Croiset na een jaar chronische hoofdpijn. Daarna het programma Het Zwarte Gat, mensen die onder hypnose terug gaan naar vorige levens.Daarna tientallen boeken, oa Celestijnse Beloften, Seth spreekt, Shirley Maclaine


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als ik via ligica en nuchterheid geen voor de hand liggende oplossing vind, bekijk ik iets vanaf de andere kant.


Mijn advies/quote aan anderen:

Eerst geloven, dan ga je het zien!


Bert Suik left a comment for maatje.bon
"Hallo Maatje, om de werking van de D-charger te begrijpen, dien je eerst het grote plaatje van de mens in relatie tot zijn omgeving te begrijpen.De aarde is negatief geladen, dus van polariteit min (-).Alleen als we op blote voeten lopen krijgen wij…"
Jun 23, 2011
Bert Suik left a comment for maatje.bon
"Hallo Maatje,
Wat leuk dat je me hier ook al hebt gevonden.
De goede bacterieen krijgen weer de ruimte om te vermenigvuldigen en krijgen de natuurlijke overhand bij het verdwijnen van de slechte bacterieen.
M.a.w. de balans wordt weer hersteld.…"
Jun 21, 2011
Bert Suik left a comment for Margriet Verhulst
"Hee Margriet,
Ik vind het leuk om je ook al in het echt ontmoet te hebben, met onze gezamenlijke vrienden er om heen. Ik ben ook blij met jou ideeen.
Groetjes
Bert"
May 4, 2011
Bert Suik left a comment for Rob van Tilburg
"Hallo Rob,
Ik kijk uit naar onze samenwerking en die met Margriet erbij.
 
Groetjes
Bert"
Apr 1, 2011
Bert Suik posted a discussion
Sinds de jaren 60 is de moderne mens massaal overgestapt van lederen (geleider) zolen naar rubberen ( isolator) zolen.Een explosie van geestelijke en lichamelijke ziekten was het gevolg. Iedereen is bezig om de gevolgen te bestrijden, voornamelijk…
Apr 1, 2011