Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

December 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Inspireren door schrijven, zingen en coachen in het ontwikkelen van je natuurlijke zelf, gebruik van intuïtie en verbinding met de natuur en haar cyclus.


Wat is je website?

https://www.manontromp.com


extra website

https://www.earthawareness.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven vanuit je hart, vanuit een vrijheid niet bepaald door normen van de omgeving. Om vanuit je hart te leven is het nodig jezelf goed te kennen, bewust te zijn van wie je echt bent en waarom je hier bent. Spiritueel zijn betekent dat je eigen waarheden zoekt en niet die van anderen zomaar aanneemt. Het betekent dat je steeds een waarom vraag stelt bij alles wat je doet of wat op je af komt. Het gaat om het uitvinden van de diepere betekenis van het leven,


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

De echte bewustwording begon pas na mijn 20ste, toen begon ik mezelf af te vragen of er niet meer was en of dit nu alles was. Ik wilde graag meer leren over mezelf en zocht naar een diepere betekenis van het leven. Dat gebeurde in het begin door het lezen van boeken over persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, maar later ging dat door naar het doen van workshops, het bezoeken van paranormale beurzen, het bezoeken van mediums en het volgen van een jaartraining Intuïtieve ontwikkeling. De echte spirituele doorbraak kwam in 2002 toen ik voor het eerst naar het Engelse plaatsje Glastonbury ging, bekend om haar connectie met Avalon. Avalon kennen we het meest door de legendes van Koning Arthur, maar Avalon is veel meer. Het voelde als thuiskomen en het leek of ik op dat moment een echte verbinding kreeg met mijn eigen ziel.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik merk nu dat ik steeds meer met zingeving bezig wil zijn, dat ik geen genoegen meer neem met de onzinnige kant van de maatschappij die zich uit in bezigheden die totaal niets bijdragen aan een betere wereld. Nu wil ik gaan voor wat zuiver is, integer en zinvol. Wat dat voor mij is, kan natuurlijk voor een ander weer heel anders zijn en zo hoort het ook. Ik weet dat ik mijn eigen hart wil volgen en bewust in het leven wil staan.


Mijn advies/quote aan anderen:

Toets alles aan je eigen waarheid


Manon Tromp replied to Theo Buijsrogge's discussion Inspirerende bijeenkomsten Spiritueel Ondernemers Netwerk?
"Ik ben er ook graag bij. Helaas dat ik niet bij de boekpresentatie kon zijn, in ieder geval veel succes gewenst. Ontmoeten lijkt me goed om meer te kunnen verbinden, anders blijven we maar van die digitale eilandjes.."
Mar 4, 2010
Manon Tromp left a comment for Toon Meijs
"Hi Toon, ik hoor graag meer en ik wilde inderdaad mijn site al gaan aanpassen, maar ik ben nog op zoek naar de juiste vorm van de dingen die ik doe. Hulp is altijd welkom, dank je wel! Manon"
Feb 12, 2010
Manon Tromp left a comment for Marian van den Beuken
"Hi Marian, fijn om je reactie te horen en ik was je ooit al eerder tegen gekomen ivm jouw werk met hooggevoeligheid."
Feb 1, 2010
Manon Tromp left a comment for Rinze Terluin
"Hi Rinze,
Het was leuk je te zien vrijdag!

groetjes, Manon"
Feb 1, 2010
More…