Gender

Female


Location

Amsterdam


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

- Het geven van Business Yoga lessen - Mijn boek, Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag - Vergader met jezelf sessies, dit zijn korte, krachtige sessie, uitermate geschikt voor druk bezette mensen. Ik geef deze sessies op kantoor. - Samen opstellen van een Persoonlijk Meditatie Plan Dit alles doe ik met enthousiasme. Ik vind het een geweldige eer om de tools die tot mij gekomen zijn als Kundalini Yoga docent te verspreiden. Ik doe dat met respect voor de teachings en met lef en bewandel graag paden die anderen niet bewandelen om de missie: 'meditatie is net als tandenpoetsen, iets wat je dagelijks, minimaal 1 maal moet doen, wil je fris, gezond en gelukkig zijn', uit te voeren.


Wat is je website?

https://www.investinyoga.nl


extra website

https://www.businessyogaonline.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Ik heb de spirituele snelweg genomen, door me te commiteren aan de kundalini yoga. Het zorgt ervoor dat ik mijn angsten onder ogen durf te zien, dat ik een diepe relatie met mijn ziel heb ontwikkeld en deze nog elke dag verder ontwikkel en het zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat ik mijn potentie, mijn purpose hier op deze aarde, kan uitvoeren en dat geeft kracht en rust.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Na jarenlange fysieke klachten, wist ik dat ik yogadocent moest worden, om deze klachten structureel op te lossen. Via internet kwam ik een 1-jarige kundalini yoga lerarenopleiding tegen en die ben ik gaan doen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Sinds 1 april 2008 ben ik als ondernemer full time bezig met Invest In Yoga, you deserve it. Als leverancier van rust, ontspanning en bewustzijn in de 'business' wereld. Zo heb ik het boek Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag geschreven, en verzorg ik Business Yoga trajecten voor individuen, teams en organisaties.


Mijn advies/quote aan anderen:

Adem diep in, adem diep uit en ontspan!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Dag Mirelle,

  Ik heb even je activiteiten doorgelezen. Je website kon ik niet benaderen. Voor projecten bij klanten werk ik samen met verschillende lesgevers in meerdere disciplines. Als je mij je gegevens stuurt zoals het programma dat je kunt verzorgen, je woonplaats en e-mailadres dan kan ik bij gelegenheid contact met je opnemen. Je gegevens kun je sturen naar joost@aylan.nl, www.aylan.nl.

  Intussen veel sucess gewenst met je activiteiten.

  Joost

 • We kennen elkaar inderdaad nog niet persoonlijk. Dat kan nog komen.
  Je hebt een interressante cursus.
  Het is een bijzondere ervaring voor veel mensen om bewust te worden van het feit wat zij allemaal doen voor geld.
 • Hoi Mirelle,

  De reis ziet er wel byzonder uit. Ik ben niet bekend met de distributiemogelijkheden. Je zou kunnen informeren bij www.zinfo.nl
  Succes, Raguel
 • Dag Mirelle,

  Binnenkort start het Expertisecentrum Creascopie ook in Amsterdam. Ik zou het leuk vinden je dan eens te kunnen ontmoeten. Heb je al een kijkje genomen op de website van het Expertisecentrum www.creascopie.nl ? Ben benieuwd naar je reactie.

  Met Creatieve Groet,
  Jolanda Simons.
 • Goedemiddag Mirelle,

  Ik wil je graag nader kennis laten maken met een omroepinitiatief dat programma's maakt met diepgang en rust. We hebben leden nodig om als ongekleurde omroep verandering te brengen. Om het potentieel uit mensen te halen: informeren, stimuleren en activeren.

  Verrijkende informatie verstrekken, vrij van bindingen met religieuze, politieke of commerciële organisaties, dat is waar het voor de Vrije Omroep om draait. Op deze wijze wil de Vrije Omroep een platform voor alle vrije geesten en ongebonden organisaties in Nederland aanbieden.
  Zie het als een kans. Het is aan de mensen of ze deze kans grijpen of niet. Verandering begint bij jezelf.

  Wil je de Vrije Omroep steunen? Dat kan door via:
  www.vrijeomroep.nl
  voor 5,72 euro per jaar lid te worden.

  Op de website zijn diverse persberichten, interviews en informatie om te ervaren waar de omroep staat.

  Veel plezier en we zien je (welkome) steun graag tegemoet.

  Groetjes, Raguel
 • Hoi Mirelle,

  Je bent met mooie dingen bezig! Ik heb eenzelfde verlangen om meer bewustwording en liefde het bedrijfsleven in te brengen. Ik ben een eind op weg met de inspiratievilla. Helaas brandt de villa nu op een waakvlammetje. We hebben een nieuwe directeur die de aandachttraining niet direct steunt en wat kriebelig wordt van het woord 'inspiratie'. Het onderwerp ligt nogal gevoelig en het is een hele klus om de zachte kant 'SMART' te maken. Het vraagt nog meer geduld. De zaadjes zijn al even geleden geplant.

  Ik heb mezelf voorgenomen om een time-out te nemen. Het is herfst en het is voor mij een tijd van loslaten en tot mezelf komen. Het is erg druk geweest en dan loop ik mezelf soms wat voorbij.

  Het lijkt me wel erg leuk om je een keer te ontmoeten. Zullen we dat begin 2009 doen?

  Veel liefs,
  Danielle
 • Dag Mirelle,

  Leuk je te ontmoeten op dit netwerk. Mooie snelweg heb je gekozen. Ik heb een langer pad afgelegd. Neem maar eens een kijkje op www.creascopie.nl. Ik ben benieuwd naar je reactie.

  Met HARTelijke groeten,
  Jolanda Simons.
This reply was deleted.