Gender

Female


Location

Rotterdam


Birthday:

October 5


Age:

43


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik help mensen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven dankzij de combinatie van Paragnost zijn met Intuitieve Coaching.


Wat is je website?

https://www.vanessadijksterhuis.nl


extra website

https://Goedemorgen mensen! Voel je je Blij en wil je dat zo houden? download het GRATIS mini-eboek op vanessadijksterhuisintuitiefcoach.nl.optin-vanessa/‎


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is volgens mij een onderdeel van het algehele bewustzijn. Bewust in het leven staan helpt je je leven tot de volle potentie te leven


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid dankzij mijn werk, het contact wat ik heb tijdens mijn werk met mijn omgeving. En het leven leven als mens. De bijzondere balans vinden tussen mens-zijn en spiritueel leiderschap.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik help mensen hun dromen helder te krijgen. Daarna kan ik ze begeleiden met het verhelpen van innerlijke blokkades, patronen doorbreken en overtuigingen managen. Ik help mensen gelukkig te zijn met wie ze zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef het leven als volledig mens en ervaar de volle bewustwording in deze groei


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • hahahaha! Tuurlijk no pressure ;) Klinkt als een indrukwekkend boek overigens.
 • Hi Vanessa,

  ik heb al even op je site gekeken.
  Geef me even een paar weken want ik zit nu nog diep verzonken in een boek van Michael Dowd (Thank God for Evolution) als ik deze uit heb zal ik die van jou bestellen

  Groetjes,
  Jacqueline
 • Hi Vanessa,

  ik las het mooie artikel over jou en je boek in de Paravisie van maart.
  Ik heb zelf nogal wat mensen met paranormale gaven in mijn omgeving en het artikel spreekt me waarschijnlijk daarom ook erg aan. Je boek zal ik zeker eens lezen.

  Met vriendelijke groet,
  Jacqueline
 • Ha Vanessa,

  Deze had ik inderdaad nog niet gezien. Dank voor de kopie.
  Laten we even bellen voor een afspraak, wel zo praktisch.

  Gr Arjan
  06-21534629
 • Hai!

  Ja gezellig! Zullen wij naar jullie toe komen in Harmelen (adres please ;) ) Wanneer komt het uit? Met of zonder kiddies? Wij hebben er inmiddels 2 met 1 op komst. Ben benieuwd hoe het met jou en Nadine gaat (en Gijs natuurlijk).

  Laten we anders even bellen met de agenda er bij!
  Ik: 0644680323
  Tjerk: 0621903474
  allebei thuis: 0104204880

  We zijn redelijk flexibel in de weekenden en doordeweeks hebben we zo een oppas geregeld. Tot horens! Vanessa en Tjerk
 • Ha Vanessa,

  Ja, ik ken je nog :) Leuk om wat van jullie te horen. Laten we een keer een avond afspreken om bij te praten. Ben benieuwd wat jullie allemaal aan het doen zijn.

  Gr Arjan
 • Hallo Vanesse, leuk dat je een bericht stuurt. Ook ik kom niet veel op het netwerk. Lijkt me leuk contact te houden. Elkaar ontmoeten is een hele onderneming. We wonen nogal ver van elkaar uit de buurt. Misschien komt het er ooit van. Je weet maar nooit. Maar we kunnen in ieder geval contact houden via deze site. Tot dan! groetjes Diane
 • Hallo Vanessa, leuk dat je reageert. Ik lees dat je mensen helpt door hun dromen helder te krijgen. Deze beeldtaal komt erg veel overeen met hetgeen ik doe, namelijk het lezen van de tekentaal. Ook een taal die uit ons onderbewustzijn komt. We hebben zeker overeenkomsten in ons vak! ik gebruik ook af en toe een boek over symbolen (dromenboek) om tekeningen helder te krijgen en wat ze kunnen betekenen voor de maker.
  Lijkt me leuk om contact met je te onderhouden. Groetjes Diane
 • Beste Vanessa,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
This reply was deleted.