Gender

Male


Location

Apeldoorn


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Luisteren, komen tot zelfinzicht en mensenkennis en verbinden. Zie ook http://www.bertjanvandermieden.nl Ik ben counselor, coach en teamcoach, vertrouwenspersoon, partner-relatietherapeut en ontwikkel en verzorg maatwerkworkshops. Ik geef graag (interactieve) lezingen en verzorg cursussen over de onderwerpen in mijn boek.


Wat is je website?

https://www.pyramide.nl


extra website

https://www.ikverbind.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Dat is je zelfbeeld, mensbeeld en wereldbeeld. Het zijn je waarden en normen en levensovertuiging. Onlosmakelijk verbonden met de andere kwaliteitsniveaus van leven: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en relationeel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door leven, wonen en werken, hetgeen leidde tot mijn lees-, studie- en werkboek "De mens in de 21de eeuw".


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik richtte in 1992 PYRAMIDE op, schreef in 2004 mijn boek en richtte in 2005 de Stichting Globaliseringscentrum op. Zie www.ikverbind.nl. Ik introduceerde de bewustwordingspsychologie en het daarop gebaseerde bewustwordingsmanagement. In mei dit jaar startte ik mijn eigen weblog. Ik ben nu bezig met het ontwikkelen van een multidisciplinaire meerdaagse werkconferentie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vanuit je Zelf bewust worden, bewust zijn en bewust doen.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Ha Bert-Jan,

  Misschien komt t doordat ik in Frankrijk zit, maar de link naar jouw site werkt niet bij mij. En ik zie er ook geen mistype in ofzo.. erg logisch webadres. Enfin. Binnenkort ben ik weer in NL en kunnen we ns kijken wanneer we toevallig een keer in elkaars buurt zijn. Hartelijke groet, Peter
 • Dag Bert-Jan,
  Wat mooi dat ik je hier nu tegenkom op dit mooie netwerk.
  Hoe gaat t met je?
  We hebben n bijzondere tijd meegemaakt, destijds.
  Hartelijke groet,
  Peter Rijcken
 • Ha die Bert Jan,
  Wat een late reactie van mij. Ik weet niet zo goed hoe ik dit alles op de computer moet doen vandaar.
  Je werk spreekt me zeer aan. Het voelt voor mij fijn om zo maar eens een afspraak met je te maken. Ik weet niet waar je woont en of je dat aanspreekt.
  Ik hoor het wel.
  Momenteel ben ik bezig met een healingArt orakelboek. Het concept is klaar. Nu wordt het geredigeerd etc.Een boek wat voor allerlei privé gebeuren, coaching, cursussen gebruikt gaat worden. Van harte wens ik je all goeds en vooral liefdevolle inspiratie, willeke Hendrikx www.healingart.nl. ik heb (nog) geen weblog.
 • Hoi Bert Jan,

  Ik ben even druk nu dus even geen tijd om je weblog te lezen.
  De mijne is in ieder geval noorbongers.blogspot.com

  met groet! Noor
  lezen.de
  This domain may be for sale!
 • begrijp ik dan niet:

  Dit staat er in ieder geval:
  “We will open the book 2009 and its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year’s Day - the dawn of a new era, when individual expression reigns over the manipulation of centralized trends, governments and corporations.”
 • Sorry Bert-Jan dat ik nu pas reageer maar inderdaad ik schrijf ook en dan wel onder deze link:

  http://lesperanza.spaces.live.com
  Misschien mag ik je daar eens begroeten.

  Hartegroet

  Gertrud
 • Hallo Bert-Jan,
  Ik wil graag reageren op je artikel “Een pittig gesprek met God”. Een pittig (en kritisch) gesprek veronderstelt in mijn ogen een pittige dialoog, derhalve een tweerichtingsverkeer. Uit het artikel krijg ik in indruk van een, overigens respectvol, eenrichtingsverkeer vanuit jou naar God. Je spreekt God aan op zijn verantwoordelijkheid voor het Geheel en je hebt hem eens goed je boosheid en verontwaardiging laten blijken. Je hebt duidelijk je hart gelucht en dat voelde en voelt nog steeds goed.

  Behalve dat je door het gesprek je innerlijke Kracht weer herinnerde vermeld je niets over de reactie van God. Ik mis dus zijn feedback of zijn deel van het gesprek in het artikel, maar mogelijk heb je de feedback niet in woorden gekregen.

  Kan je er iets over zeggen?

  Ik wens je een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2009.

  Hartelijke groet,
  Kees van der Stel

  PS. Ik heb dezelfde reactie op je website gezet.

 • Bert-Jan,

  de rol van externe vertrouwenspersoon is mij niet helemaal duidelijk. Als dit een rol is die bij een onderneming ingevuld kan worden en als dit in een spiritueel georienteerde/ontwikkelde onderneming is en jij dat op jouw manier doet lijkt mij dat mogelijk wel interessant om je in te schrijven. Je wordt natuurlijk ook op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en nieuws van de Spritiuele vacaturebank.

  Kosten zijn er enkel voor de ondernemingen die een vacature of bedrijfsprofiel willen plaatsen (of een van de andere diensten willen afnemen). De prijsstructuur is helder weergegeven op de site. We gaan ook diensten aanbieden naar kandidaten die hulp kunnen gebruiken in hun carriereplanning of persoonlijke/spirituele ontwikkeling. Deze zijn onder 12recruitment.nl en twelvetraining.nl te vinden. Hier kunnen ondernemingen ook een intensieve recruitment onderbrengen, mocht onverhoopt de publicatie op de Spirituele Vacaturebank niet de gewenste response opleveren.

  Mocht je suggesties hebben, hoor ik het graag van je.

  Guido
 • Hallo Bert-Jan,

  Dank voor je berichtje, ik zal bij gelegenheid zeker eens je weblog bezoeken.

  We hebben vandaag de spirituele vacaturebank gelanceerd, misschien een mooi onderwerp voor je weblog? Ik hoor graag wat je ervan vindt

  Hart elijke groet,


  Guido

 • Dag Bert-Jan,

  Dank voor je vriendelijke uitnodiging tot het maken van een weblog. Ik ben op dat gebied wat terughoudend en/of onwetend. Ik weet niet zo goed wat daar voor werkelijk nut in zit. bovendien betekent dat toch ook dat je het steeds up to date moet houden. Met wat? Dagelijkse ervaringen, gedachten? Een openbaar dagboek dus? Ik zal ongetwijfeld over de waardevolle betekenis heen kijken op dit moment. In ieder geval vind ik je uitnodiging sympathiek. Ook deelname aan een netwerk is voor mij nieuw, dus waarschijnlijk ben ik dus ook nog wat afwachtend. Maar dat kan natuurlijk veranderen.

  Met vriendelijke groet,
  Frits
This reply was deleted.