Gender

Female


Location

's-Hertogenbosch


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met mijn creatieve talent wil ik anderen van dienst zijn.Het schilderen van bezielde; geïnspireerde kunst. Mijn werk straalt rust en vreugde uit, waardoor deze sfeer in de ruimte terecht komt waar de schilderijen hangen.Als wij als mens meer in rust en vanuit bezieling en passie kunnen werken, komt er meer vreugde in ons naar boven. Kunnen we beter communiceren met onszelf en de omgeving. Spreken wij vanzelf onze aanwezige potentie aan. In samenwerking met prof. dr. Paul de Blot, hoogleraar spiritualiteit business university Neyenrode wordt mijn werk via het tijdschrift business spiritualiteit magazine Neyenrode van september a.s. gepromoot voor bedrijven. Voor informatie bent u van harte welkom


Wat is je website?

https://www.healingart.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij is spiritualiteit een innerlijk weten, dat wij allemaal een deel zijn van het grote geheel. Dat ik altijd onder welke omstandigheden dan ook naar binnen kan keren. Mij innerlijke stem, mijn intuítie kan volgen. Wanneer wij als mens ons openstellen voor innerlijke groeiprocessen, wij meer bevrijd raken en dat deze energie in het he;le universum doorwerkt. Zo komt de stille vreugde van mijn ziel naar buiten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid, doordat ik 23 jaar een praktijk heb gehad voor yoga en meditatie. Door de reizen die ik naar binnen maakte tijdens meditatie heb ik veel inzichten gekregen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit is voor mij een staat van zijn.Waardoor ik steeds meer leer trouw te zijn aan mezelf. Waardoor ik meer in waarheid, vreugde en oprechtheid kan leven.


Mijn advies/quote aan anderen:

Zo veel mogelijk genietend aanwezig zijn bij alles wat je doet.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Willeke,

  Wat grappig dat je juist Nu een lijntje uitgooid..
  ziel en spirit zijn vanuit mijn sjamanistische visie op de wereld natuurlijk twee pijlers. Gaf me net op voor het onderstaande.. luisteren naar je ziel door te schrijven, tekenen.. kortom.. ik herken er jouw had ook een beetje in.. weet niet of je ook op facebook zit hier de link naar de aankondiging en de tekst hieronder. (http://www.facebook.com/peter.dehaan#!/event.php?eid=117672761577261&ref=mf)


  Soort: Muziek/Kunst - Opening
  Datum: vrijdag 4 juni 2010
  Tijd: 9:30 - 16:00
  Locatie: Cultureel Centrum de Egelantier
  Straat: Gasthuisvest 47
  Stad/Gemeente: Haarlem, Netherlands

  OmschrijvingZIELEROERSELEN is an exploration through art of what whispers in our soul. Guided by artist, Henny Severs, this event begins with what arises on paper through painting and ends with a glimpse of the expression of the energy that we hold within.

  For more information contact:

  Henny Stevers at hennystevers@gmail.com
  René Molenkamp at renemolenkamp@gmail.com

  A suggested donation of 50 euro to GRI are welcomed for this event.
 • Hoi Willeke,

  Leuk om te horen. Bedankt voor je reactie. Laten we een keer afspreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op 055 5 22 39 26 / 0653 31 31 47.

  Hartelijke groeten,

  Bert-Jan.
 • Dag Willeke, leuk om jou hier weer te zien. Wij zaten samen op het spirituele gymclubje van Birgitta.
  Lieve groet, Marian
 • Beste Willeke,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
This reply was deleted.