Gender

Female


Location

Utrecht


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Cranio Sacraal Sessies. Ademdagen. Energetische Healing Sounds. Liefdevolle aanwezigheid is het smeltwater voor Alles. M'n talent tot het wezen der dingen door te dringen is een zachte liefdevolle kracht geworden; essentiële kracht, bewegingsvrij en verfijnd aanwezig in Liefdevolle Stilte. Met puur Zijn. In m'n vak mag ik dit naar hartelust uitoefenen: Cranio Sacraal werkend ondersteun ik bij het vrijkomen van jou uit je persoonlijke omhulling en begeleid je in het proces van transformatie tot wie je in essentie bent.


Wat is je website?

https://www.poortvanlicht.nl


extra website

https://www.fluidbody.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Gaan voor m'n hoogste integriteit, liefdevol afgestemd. In mezelf het andere (h)er-kennen. En persoonlijk helingswerk doen om tesamen te kùnnen zijn. Verbinding in resonantie van hart en ziel. Binnen dit veld van resonantie thuis zijn en 'n thuis bieden. Geïnspireerd zijn. Liefhebben.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vele antwoorden geprobeerd, is het in de stilte, de tussenruimte, waar het wetende gewoon wacht totdat het beluisterd wordt. In de stilte wordt het antwoord getoond. De weg van liefde volgen. Altijd nu. Ervaren en handelen vanuit nu, niet meer terughouden. De buitengewone opdracht tijdens de persoonlijk leiderschap training De Centaur werd: ' een etmaal in stilte zijn, en ìn contact'. Deze ervaring heeft zachtheid in mij geopend. Zo werd Stilte mijn pad.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

'... Ik zal het je leren', zei de oude vrouw, 'maar weet: wat je leert is geen vrijblijvende kennis ... als je leert wat je vraagt, ben je wakker geworden in een weten dat om daden vraagt...'


Mijn advies/quote aan anderen:

Durf welkom te heten wie je ten diepste bent.


Yvonne Anne left a comment for sander bloemendal
"Lieve Sander,
Zomaar vandaag juli 2011 kom ik hier op je pagina (uit 2010?) op Spir. Ondernemersnetwerk terecht. Zo grappig, omdat ik ook bij dit netwerk al enkele jaren een pagina heb en je niet eerder hier ontmoet heb. Wat fijn deze persoonlijke…"
Jul 23, 2011
Yvonne Anne left a comment for Marjolein K
"Hee Marjolein!
Blij verrast jou tegen te komen, bij mijn verkenningstocht in het internet-netwerken. De laatste keer was -héél even - live op Maarsseveen aan het einde van de zomer/einde van de dag. Wat mooi te zien (globaal gekeken) hoe en met wat…"
Nov 17, 2008
Yvonne Anne left a comment for Jolanda Simons
"Hallo Jolanda,

Dank je heel erg hartelijk voor je uitnodiging. Dat stel ik zeer op prijs. Dat ik nu pas reageer heeft met enorme verschuivingen in mn persoonlijk leven te maken; èn met enige onbekendheid met dit internet-netwerken, waardoor ik n…"
Nov 15, 2008