BOS EN LOMMER - SUTRATMA stressrelease geeft sinds kort yoga lessen en diverse soorten massages in eigen studio aan de Admiraal de Ruyterweg 341-3. Iedere maandagavond is er mogelijkheid om een proefles yoga te volgen, en voor de massages kun je er op afspraak de hele week door terecht.

SUTRATMA stressrelease is opgericht door Gabi Sarani die al vele jaren actief is in het geven van yogacursussen op meerdere niveaus. 
Gabi Sarani: De yoga is een milde flow van oefeningen die je lekker in je vel laten voelen en de dingen van de dag en week effectief uit je systeem los doen laten. Door het beoefenen van YOGA SUTRATMA wordt je sterker, leniger en kom je lichamelijk en geestelijk meer in balans zodat je je energieker, ontspannen en evenwichtiger gaat voelen. 
Je hoeft er niet sterk of lenig voor te zijn. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en lichaamscondities. 


Naast yoga docent is ze Holistisch masseur, Shiatsu stoelmasseur en Biodynamisch massagetherapeut. 
Je kunt bij SUTRATMA stressrelease dan ook naast de yogalessen terecht voor Biodynamische massagetherapie, shiatsu stoelmassage of een heerlijke ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is alleen voor vrouwen. 

 

Wat is dat, BIODYNAMISCHE MASSAGE THERAPIE?

Gabi Sarani: Biodynamische massage therapie brengt je naar een vrij stromende levensenergie.

Het is een lichaamsgerichte psychotherapie, die als uitgangspunt de eenheid van lichaam en geest heeft. Met behulp van verschillende massages worden lichamelijke en psychische klachten behandeld.

Het is een zachte methode. Belangrijk is wat goed en prettig voor je voelt. Door de massage wordt het lichaam uitgenodigd om te ontspannen, en wordt je uitgenodigd om te voelen en om weer contact te maken met jezelf in het hier en nu.


Gabi Sarani: Via SUTRATMA stressrelease kom je weer thuis bij jezelf. In een staat van rust, ruimte en ontspanning kun je dat ervaren. In masseren en Yoga heb ik dat gevonden en dezelfde rust, ruimte en ontspanning wil ik graag doorgeven aan mijn klanten. 

Heb je er zin in gekregen? 
Kom het eens proberen. Stuur een mail naar info@sutratma.nl of bel 06 24256185 
Op de website http://www.sutratma.nl zijn alle details en actuele informatie te vinden. 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk