Gender

Male


Location

Arnhem


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik werk vanuit een spiritueel/systemische visie als intervisie- en leiderschapscoach. Ik ben in te huren voor ontwikkeltrajecten. Ik werk o.a. met systeemopstellingen en verzorg een opleiding Systemisch Interveniëren en Organisatieopstellingen voor adviseurs, trainers, coaches en leiders. Daarnaast geef ik Clearing®-sessies, een methode om energie vrij te maken. (Energie- en pijnlichamen, lasten van vroeger, uit familieverstrikkingen en andere incarnaties). En ik organiseer jaarlijks het Open Up festival en houdt me bezig met dialoog (dialooginstituut/Centrum voor Zelfbezinning) en sharing.


Wat is je website?

https://organisatieopstellingen.net


extra website

https://unitedpositivity.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

"Uiteindelijk gaat elk mensenleven over een goddelijk kind dat te vondeling is gelegd en op reis is naar zijn ware zelf." Ik leef mijn bedoeling in overeenstemming met het goddelijke plan, al was het maar omdat ik elk levensmoment dat goddelijke plan opnieuw creëer.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn ouders hebben me veel richting gegeven. Maar ik moest mezelf redden om niet gek te worden. Core-energetica did the job, daarna via psycho-sociale communicatie, zelfbezinning, sharing, dialoog, psychosynthese, familie- en organisatieopstellingen, energetisch werk. Werken en spelen, ViaVia, Loesje, communicatietrainer, teambuilder en de organisatie van diverse spirituele evenementen mijn weg vervolgd.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn zijn is mijn belangrijkste bijdrage. Dat schept ruimte voor anderen om ook aanwezig te zijn, mijn bereidheid met het hart te zien schept aan anderen de ruimte om elkaar te zien en hetgeen vermeden werd onder ogen te komen en het oordeel daarover te relativeren.


Mijn advies/quote aan anderen:

De wereld heeft jouw voelend hart nodig, een helder hoofd, het licht van jouw ziel en dat je je handjes laat wapperen. Je geluk is gelegen in de wereld geven wat het nodig heeft.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hai Claes- Berend,

  Je inspirerende website heb ik bekeken en zie ook dat je in Arnhem woont en werkt, net als ik. Ik zou meer mijn spirituele netwerk willen uitbreiden in Arnhem, ook met mijn Viveka Hypnotherapie en Coaching praktijk die ik er al 8 jaar heb. (www.vivekatherapie.nl)
  Ik ben namelijk veel in Amsterdam(www.enlightennext.nl) en heb ook daar mijn praktijk.
  Lijkt me leuk om kennis te maken met je!

  Warme groet, Vibeke 06-27505021
 • Ja dat vind ik leuk, ik ben deze week in Arnhem, dins /woensdag zitten vol, laat me weten wat jou goed uitkomt
  met een groet
  René
  0654768133
 • dag Claes-Berend
  ik herinner me je als oefenclient op het NNF voor Children Claim their Future in Loket voor Levensvragen in de tipi.
  Spirituele ondernemers/opleiders wil ik graag ontmoeten.
  Hartelijke groet
  Charlotte Korbee
 • hi Claes-Berends,
  dat lijk me leuk, als het kan een week later volgende week ben ik nog een week in Frankrijk.

  René
 • Beste Claes-Berends,

  Bedankt voor je mooie reactie! Werelds maar ook zeer diepgaand op e verticale levenslijn naar de Geest en het zielsverlangen. Het gat mijns inziens om het opnieuw realiseren van de verbinding tussen het wereldse en het geestelijke. Geen zweverige toestanden, maar met het hoofd wel in de hemel en de voeten stevig op de grond. Er zullen wel meer spirituele artikelen verschijnen, maar in feite verbind ik continu het wereldse met het bewust worden van ons Zelf en het Zijnde. Je reacties stel ik zeer op prijs vanuit jouw visie. Met hartelijke groeten en graag voortzetting van het contact,

  Bert-Jan.
 • Beste Claes-Berend,


  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
 • Hoi Claes- Berend,
  leuk om je weer te ontmoeten,
  ik loop al heeeeel lang met hoe we elkaar weer zouden kunnen ontmoeten.

  Laat dit een nieuwe start zijn.

  Met een hartengroet
  René
This reply was deleted.