Gender

Female


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben een betrokken, creatieve en daadkrachtige adviseur, interim programmamanager, trainer en coach. Ik richt mij op het begeleiden van veranderingen in het Sociale Domein, op het begeleiden van zelforganisatie en op persoonlijke groei van mensen. Ik inspireer en motiveer mensen en teams om vanuit eigen kracht en (zelf-)vertrouwen in beweging te komen.


Wat is je website?

http://www.esthervanderzee.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een besef van algehele verbondenheid en de mogelijkheid dat een ieder daarbinnen het verschil kan maken door bewuste keuzes die richting geven aan het bestaan


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Een levenslange zoektocht naar waar het eigenlijk om gaat in het leven en al heel jong het besef, dat wanneer ik er iets van wilde maken, ik daar zelf voor verantwoordelijk was.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik zet mezelf in en mijn levenservaring om anderen te inspireren naar groei en bewustzijn en zo bij te dragen aan een mooiere samenleving.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees jezelf, een bron van mogelijkheden en potentie.


Esther van der Zee published events
Apr 29
Esther van der Zee replied to Esther van der Zee's discussion Boek: Levenslust, leef met zin! in Boeken
"Graag geef ik lezingen en workshops n.a.v. de thema's uit mijn boek. Neem contact op voor nadere info."
Nov 28, 2012
Esther van der Zee posted a discussion in Boeken
Laat ik hier ook mijn boek in de etalage zetten: "Levenslust, leef met zin!"Mijn boek is op 9 november jl. verschenen en is verkrijgbaar via www.levenslust.net of via www.boekenbestellen.nl/boek/levenslust. Hierop zijn ook enkele mooie recensies gep…
Nov 28, 2012
Esther van der Zee left a comment for Guido Kwikkers
"Insgelijks!"
Nov 27, 2012
Esther van der Zee posted a blog post
Een geboorte Een geboorte die allen op aarde verbindtEen geboorte, symbool voor vrede en gelukEen geschenk Vleugels van engelenOmhelzen het verdrietGouden tranen genezen de wonden Wapenstilstand, voor een minuut,één seconde openen wij onze ogenen be…
Dec 5, 2011
Esther van der Zee commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkontmoeting op World day of interconnectedness
"Wat fijn dat de aanmeldingen beginnen binnen te stromen. 
Om misverstanden te voorkomen wil ik graag een ieder die zich nog wil opgeven erop wijzen dat we een zaal hebben voor maximaal 25 personen. Er zijn op het moment dat ik dit schrijf nog 8 plaa…"
Nov 2, 2011
Esther van der Zee left a comment for Saskia Baardman
"Welkom! Dit netwerk is gestart door Theo Buisrogge, maar omdat hij zelf niet kon heeft hij mij gevraagd deze ochtend te begeleiden. Het is een vrij losse bijeenkomst, waarbij het altijd gaat om wat we elkaar te bieden hebben. Meestal komen enkele le…"
Oct 27, 2011
Esther van der Zee left a comment for machteld teekens
"Hoi Machteld,
Leuk dat je komt op 11-11-11! We zullen er een mooie verbindende dag van maken.
Hartegroet,
Esther"
Oct 7, 2011
Esther van der Zee commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk
"Laten we via de mail verder afspreken: zeesther@zonnet.nl
Station Almere centraal is wat mij betreft ook goed. "
Sep 12, 2011
Esther van der Zee commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk
"Beste Carmen en Mandy,
Ik kom vanuit Lelystad en kan jullie beiden oppikken in Almere. Is voor de deur van het nieuwe vanderValk een goede plek? Helaas rijd ik niet terug, maar misschien kunnen jullie daar een andere lift regelen."
Sep 12, 2011
Esther van der Zee left a comment for Carla Dert
"Hoi Carla,
Wat leuk weer iets van je te vernemen. Ik was in geen tijden meer op dit netwerk geweest. Ik hoop je ook IRL op een van de activiteiten van het SOn te treffen!
hartelijke groet,
Esther"
Apr 15, 2011
Esther van der Zee posted a blog post
Hoewel ik ettelijke malen zijn lezingen en werkcolleges heb bijgewoond, weet Paul de Blot mij nog telkens weer te verbazen. Zijn energieke uitstraling en vernieuwende denkbeelden passen niet bij het beeld van een 86 jarige, maar hij weet het te comb…
Dec 15, 2010
Esther van der Zee posted a blog post
Vandaag had ik het voorrecht om aanwezig te kunnen zijn op een seminar over spiritualiteit en klimaatbeleid. Aan de hand van het eind vorig jaar verschenen boek "De Aarde heeft Koorts" van de hand van Erik van Praag, Jan Paul van Soest en Judy Mc Al…
Oct 29, 2009
Esther van der Zee left a comment for Renilde Huizenga
"Hoi Renilde, Ik zou ook wel wat willen komen vertellen, maar misschien ben je al voorzien. Of zocht je misschien meerdere mensen? Ik heb persoonlijk ervaren wat spirituale kracht kan betekenen voor zowel je fysieke als je mentale vermogens en voor h…"
May 14, 2009
Esther van der Zee left a comment for Carla Dert
"Hé, Carla
Wat leuk om je hier te treffen! Ik weet niet of je me nog herinnert. Ongeveer 7 jaar geleden deed ik een traject bij jou, de start voor heel veel ontwikkelingen waar ik nog steeds met een heel goed gevoel en met dankbaarheid op terugkijk.…"
Mar 31, 2009
Esther van der Zee left a comment for Jolanda Simons
"Hoi Jolanda,

Dank voor je uitnodiging. Ik heb eerst even een bezoekje gebracht aan je bijzonder fraaie en boeiende website. Het gedachtengoed spreekt me zeker aan en volgens mij zitten er eindeloos veel facetten aan jouw wijze van benaderen. Het li…"
Nov 24, 2008