Gender

Female


Location

Amstelveen


Birthday:

December 31


Age:

58


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als Holistisch Natuurgeneeskundig Therapeut, Bewustzijns Coach en Trainer help ik je de oorzaken van je blokkades op te speuren, daar duurzame verandering in te bewerken en begeleid ik je op je pad van Transformatie. Vaardigheden: Inzicht in Universele Wetmatigheden, de Natuurwetten. Breed opgeleid in elkaar aanvullende disciplines. Ik geniet van uitwisseling van inspiratie, kennis, enthousiasme, etc.!


Wat is je website?

https://www.trueinsight.nl


extra website

https://www.mariongulpers.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spritualiteit betekend voor mij met beide benen op de grond staan. Het is een bewuste manier van in het leven staan. Bewust kijken naar wie ik ben, wat het leven me te vertellen heeft en wat het leven van me vraagt. Spiritualiteit dient in praktische zin hanteerbaar te zijn. Het is het verbinden van het Hogere met het Aardse, de Marcokosmos met de Microkosmos.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat is inzicht is gegroeid vanuit een innerlijk weten en een verlangen naar een gelukkiger leven. Ik ben blijven zoeken naar een manier van leven die bevredigend is op alle vlakken: geestelijk, spiritueel en materieel. Als jong volwassene heb ik veel zeer bijzondere spirituele ervaringen gehad. Pas later is daar de praktische kennis over de Universele Wetmatigheden bijgekomen. Op die manier wist ik mijn eigen persoonlijke ervaringen in een groter begripskader te zetten. Daar put ik nog iedere dag uit want mijn leerproces zet ik dag na dag voort. En dat met grote vreugde en voldoening!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk als Coach, Trainer en als Holistisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Ik ben in meerdere, elkaar aanvullende disciplines getraind waardoor ik me in werk kan richten op de wensen en behoeften van mijn cliënten. Ik werk zoals ik leef en ik leef zoals ik werk. Eigenlijk is mijn werk mijn hobby, of nee, mijn leven is mijn hobby en werk is daar een onderdeel van!


Mijn advies/quote aan anderen:

Ga in het leven niets uit de weg, vooral niet jezelf!


Marion Gulpers left a comment for John Koezen
"Dag John!
Dat is echt lang geleden! :-) Hoe gaat het met je?
Harte groet,
Marion"
Nov 30, 2011
Marion Gulpers replied to Titia Bruning's discussion The Work van Byron Katie & kinderen
"Hi Titia,

Zo'n project heeft zeker mijn interesse! Ik ben benieuwd hoe je het wilt uitvoeren en welke rol je aan ons wilt toebedelen. Ik help graag bij het brainstormen, promoten en uitvoeren.

Hartelijke groet,
Marion Gulpers"
Oct 6, 2009
Marion Gulpers left a comment for Gitta
"Hi Gitta!
Ja, het gaat goed! Druk bezig, ook met de oprichting van de zakelijke poot van mijn praktijk: Bureau voor Focus Transformatie. En ik huur vanaf 1 april praktijkruimte buitenshuis, en dat geeft ook veel beweging en nieuwe mogelijkheden.…"
Feb 20, 2009